Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

Welke cadeaus krijg je in 2023 bij zorgvergelijkers?

Ieder jaar zijn er weer andere cadeautjes die je bij het afsluiten van een zorgverzekering krijgt. Hier laten we zien welke cadeaus er bij de verschillende zorgvergelijkers te vinden zijn. Houd er wel rekening mee dat er vaak voorwaarden zitten aan het krijgen van zo’n cadeau. Zo moet je waarschijnlijk overstappen naar een andere zorgverzekeraar en mag je niet bij dezelfde blijven. Ook is er per huishouden vaak tot één cadeau dat je kunt krijgen.

Welk cadeau krijg je bij ZorgKiezer?

Bij ZorgKiezer kreeg je in 2022 een gratis Bol.com cadeaubon van tien euro, een elektrische tandenborstel van Oral-B of 3 maanden online sporten.

Voor 2023 kun je wederom kiezen uit de Oral-B tandenborstel ter waarde van €39,99 of 3 maanden online sporten ter waarde van €60.

Twee ontzettend mooie cadeaus waar wij bij ZorgKiezer best een beetje trots op zijn. Zeker omdat dit uitsluitend cadeaus zijn die helpen bij het stukje gezondheidspreventie dat wij juist zo belangrijk vinden.

Daarnaast zijn er kortingsafspraken met verzekeraars, waardoor je dit jaar ook nog tot 20% korting krijgt op de zorgverzekering. Dit gaat om kortingen voor de aanvullende verzekering. Het is namelijk niet meer mogelijk om collectieve korting op jouw basisverzekering te krijgen vanaf 1 januari 2023. Hier heeft de Rijksoverheid een stokje voor gestoken.

Onder welke voorwaarden krijg je dit cadeau?

Per huishouden krijg je maximaal één cadeau. Voorwaarden die ook gebruikelijk zijn bij andere zorgvergelijkers. Cadeau ontvangen via ZorgKiezer? Sluit een zorgverzekering af tot en met 31 december 2022 via zorgverzekering met cadeau.

Welk cadeau krijg je bij andere zorgvergelijkers?

Een paar jaar geleden werden er nog prachtige cadeaus aangeboden bij een nieuwe zorgverzekering. Nu is dit steeds lastiger te vinden. ZorgKiezer is dan ook nog één van de weinige zorgvergelijkers waar je een mooi overstapcadeau vindt.

Toch zijn er ook andere zorgvergelijkers met mooie cadeaus. Zo kwam Independer in 2022 met een cadeaubon van tien euro die in een gezondheidshop te besteden was. Dit jaar bieden zij een gratis tandongevallenverzekering aan. Geld.nl biedt dit jaar nog wel een Bol.com cadeaubon aan en deed dit vorig jaar ook al.

Houd er rekening mee dat het vaak even duurt voor je jouw cadeau ontvangt. Dit zal bij de meeste zorgvergelijkers pas in de loop van 2023 het geval zijn. Zorgvergelijkers en zorgverzekeraars hebben de tijd nodig om het klantenbestand te actualiseren en te checken of je recht op een cadeau hebt.

Daarnaast zijn er bekende websites zoals van de Consumentenbond, Overstappen en Zorgwijzer die helemaal geen cadeau aanbieden in hun zorgvergelijker. Iedere zorgvergelijker maakt daar eigen afwegingen in.

Waar moet je naast een cadeautje nog meer op letten?

Een cadeautje is natuurlijk mooi meegenomen. Toch is er nog veel meer om op te letten bij jouw overstap. Bespaar bijvoorbeeld tot honderden euro’s op jouw zorgpremie voor 2023. Geld dat je aan andere leuke dingen kunt besteden door simpelweg te vergelijken. Geef via ZorgKiezer precies aan wat je nodig hebt en sluit direct een passende zorgverzekering af. Nog meer besparen? Overweeg dan een hoger eigen risico of probeer aanvullende zorgkosten uit eigen zak te betalen. Hiermee gaat jouw premie flink omlaag.

Meer weten? Ga naar zorgverzekering cadeau 2023. Hier laten wij precies zien welke cadeaus, kortingen en voorwaarden je bij de grootste zorgvergelijkers mag verwachten. Zo ben jij volledig op de hoogte voor dit overstapseizoen.

Bronnen:
ZorgKiezer en zorgvergelijkers zoals van Independer, Overstappen, Geld.nl, Consumentenbond en Zorgwijzer.
Rijksoverheid

Laatste update op 21 november 2022 – 11:47 door Menno de Haan.

Reacties op “Welke cadeaus krijg je in 2023 bij zorgvergelijkers?

  1. Beste zorg kiezer,
    Ik heb tijdje geleden en cadeautje besteld op deze email adres en mijn adres is ruisvoornstraat 51 ,5706CD helmond en ik wil graag ontvand adres van cadeautje wijzigen omdat ik ga verhuizen dus mijn nieuwe adres is (rimsky korsakowlaan 39 ) 5653AB eindhoven op deze adres wil ik graag mijn cadeautje ontvangen , ik verwacht dat jullie mij beantwoorden.
    Groetjes ,
    Houshank omar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2023 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344