Gratis Oral-B tandenborstel

Dit jaar hebben we opnieuw een gratis tandenborstel weggegeven bij een overstap op ZorgKiezer.nl. Dit is een hele klus geweest. Vanwege de omstandigheden omtrent het coronavirus heeft dit langer geduurd dan de bedoeling was. Je kan nu jouw tandenborstel ophalen bij een Blokker filiaal bij jou in de buurt.

Ophalen Oral-B tandenborstel

De gratis Oral-B tandenborstel ligt klaar om opgehaald te worden. Je kan deze bij een Blokker in de buurt ophalen. Lees meer

Poetsfilmpjes voor een perfect gebit

In samenwerking met een mondhygiënist hebben wij voor jou filmpjes opgenomen met tips voor het perfecte gebit. Lees meer

Deel en winactie #Poetsenmaar

Doe mee met de tijdelijke deel en winactie van ZorgKiezer en maak kans op een weekendje weg voor 2 personen t.w.v. 299,-. Lees meer

Dit jaar de tandenborstel gemist? Blijf op de hoogte en stap over op ZorgKiezer.nl!

Reminder alert

Ophalen gratis Oral-B tandenborstel

1. Je hebt een e-mail van ons ontvangen

Je hebt van ons een e-mail ontvangen met een unieke barcode. Met deze barcode kan je de gratis tandenborstel ophalen bij een afhaalpunt bij jou in de buurt. Ben je zelf niet in staat om langs te gaan. Iemand anders mag ook namens jou de tandenborstel ophalen.

2. Check bij welke Blokker je terecht kunt

Wij werken dit jaar samen met Blokker. Wij hebben de tandenborstel voor je klaargelegd bij een Blokker bij jou in de buurt. Welk filiaal het exact is, staat in dezelfde e-mail als waar de unieke barcode in staat. Let op! Je kan alleen bij de Blokker terecht die aan jou is toegewezen. Meer weten? Bekijk onze veel gestelde vragen.

3. Vergeet je smartphone niet of print je e-mail

Bij het afhalen van de tandenborstel bij de blokker heb je de barcode nodig. Deze kan je laten zien op je mobiele telefoon of tablet. Uitprinten van de e-mail is ook mogelijk. Zonder de e-mail krijgt je de tandenborstel niet mee. Vergeet hem dus niet! Je heb tot 1 augustus 2020 de tijd om de tandenborstel op te halen.

4. Bekijk de poetstips

Om het beste uit je nieuwe tandenborstel te halen, hebben wij speciaal voor jou samen met een mondhygiënist filmpjes opgenomen met poetstips en instructies. Zo kan je jouw gebit optimaal onderhouden.

blokker

Heb jij de e-mail met unieke barcode niet ontvangen? Dan kan je deze opnieuw opvragen. Twijfel je of je recht hebt op de gratis Oral-B tandenborstel, bekijk dan eerst hier de voorwaarden.

vouchermail opvragen

Poetsfilmpjes & tips

Elektrisch poetsen

In dit filmpje krijg je algemene tips voor het onderhoud van je gebit en leggen we uit hoe je het beste kan poetsen met een elektrische tandenborstel.

Stokeren & flossen

Wist je dat 60% van tandplak tussen je tanden zit? Daarom is het belangrijk dat je gebruik maakt van een tandenstoker. Wij leggen je uit hoe je het beste een tandenstoker gebruikt.

Witte tanden & tanderosie

Wil jij graag een gezond gebit en wittere tanden? Hoe vermijd je tanderosie? Zorg er dan o.a. voor dat je niet te veel eetmomenten hebt.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Meld je aan voor de zorgnieuwsbrief

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 28177 beoordelingen

keurmerk