Tandartspraktijk Van der Wegen

Tandarts Uden

Plaats een beoordeling

Beoordelingen

Onze bezoekers beoordelen Tandartspraktijk Van der Wegen als volgt (6 beoordelingen):

Algemene indruk
6,5 | score: 3 van 5
Service:
7,3 | score: 4 van 5
Faciliteiten:
7,3 | score: 4 van 5
Tandarts:
7,4 | score: 4 van 5
Prijs/Kwaliteit:
6,3 | score: 3 van 5
8,0 | score: 4 van 5
Anoniem
20-11-2020
Service: 8,5; Faciliteiten: 8,5; Tandarts: 9,0 Prijs/Kwaliteit: 6,0;
+

Jarenlang problemen gehad met bloedend tandvlees en gevoelige tanden maar sinds mijn behandeling bij tandarts van der Wegen absoluut geen klachten meer. En heel fijn: wanneer je een gaatje hebt wordt deze meteen gevuld en hoef je niet nog een keer extra terug te komen. Kortom een tandarts die ik zou aanbevelen!

+

Geen.

9,0 | score: 5 van 5
Mevr. Diny, Uden
19-11-2020
Service: 10,0; Faciliteiten: 9,0; Tandarts: 10,0 Prijs/Kwaliteit: 9,0;
+

Mijn moeder (begin 80) was op zoek naar een tandarts voor een nieuw gebit, dit in opdracht van de kaakchirurg. Haar onderkaak was helemaal versleten. Het beste volgens de chirurg zouden implantaten zijn, maar gezien haar leeftijd raadde hij dit af. Een goed ondergebit maken was dus een uitdaging.
Op aanraden van een goede kennis kwamen wij bij tandarts van der Wegen terecht en kunnen alleen maar met lof over hem spreken en zijn assistente.
Hij overlegt alles en denkt met je mee. Door het probleem van de versleten onderkaak, is mijn moeder een aantal keren terug gegaan en geen enkel probleem. Iedere keer werd er alle tijd aan haar besteed en het zit nu helemaal naar haar zin en een mooier gebit als haar 20-jarige oude gebit. Zeker een aanrader!!

+

Geen

1,0 | score: 1 van 5
Anoniem
26-12-2019
Service: 1,0; Faciliteiten: 5,0; Tandarts: 1,0 Prijs/Kwaliteit: 1,0;
+

Ik kan er werkelijks niets positiefs aan ontdekken.

+

Deze tandarts houdt zich niet aan de hulpverleningsplicht en komt gemaakte afspraken niet na. Daarnaast speelt geld een wel erg grote rol in de uitoefening van zijn vak. Mijn broer is rolstoelbehoeftig en niet staat om zelf op de tandartsstoel te komen. Tijdens de opbouw van zijn praktijk en tijdens de eerste afspraak met deze tandarts werd afgesproken dat mijn broer daarom alleen in noodzakelijke gevallen een beroep op hem zou doen. Begin van deze maand had mijn broer twee dikke wangen waarbij ik deze tandarts vroeg om advies. Hij wilde alleen een telefonisch advies geven en vertelde niets van de afspraak af te weten tussen hem en mijn broer (geen goede rapportage dus) en “voelde zich niet verantwoordelijk” om hem te zien en/of een verwijsbrief te schrijven. Daarmee zadelde hij zijn collega tandarts en de huisarts op met het probleem en liet hij mijn boer zitten met zijn hulpvraag. Collegialiteit heeft vanaf de start van zijn praktijk al nooit hoog in het vaandel gestaan. Terwijl ik zelf bij zijn voorganger ieder half jaar op controle ging, beweerde hij dat ik 11 gaatjes had die door de vorige tandarts over het hoofd gezien zouden zijn omdat deze niet goed meer had kunnen zien op het einde van zijn carrière. Dit was hij bij meerdere patiënten van hem tegen gekomen?! Ook beweerde hij indertijd dat ik een rekening niet betaald zou hebben, terwijl dat notabene om mijn tweelingbroer ging.

8,0 | score: 4 van 5
Anoniem
02-01-2014
Service: 10,0; Faciliteiten: 7,8; Tandarts: 10,0 Prijs/Kwaliteit: 10,0;
+

Deze tandarts wist meteen wat er aan de hand was. Terwijl ik bij mijn eigen tandarts was geweest. Gelukkig kon tandarts van der wegen mij wel helpen. Bedankt! Ik ben er zo blij mee dat ik hier terecht ben gekomen omdat mijn eigen tandarts gesloten was.

9,0 | score: 5 van 5
Anoniem
24-06-2013
Service: 8,0; Faciliteiten: 8,0; Tandarts: 9,0 Prijs/Kwaliteit: 8,0;
+

Buitengewoon efficiënt. Probleem direct bij de " wortel" aangepakt.

+

Geen