ZorgKiezer.nl

Hulp nodig?
Bel 0202611600

Aanvullende tandartsverzekering

Door: - Leestijd: 2 minuten

Een aanvullende tandartsverzekering is niet verplicht om af te sluiten, maar in sommige gevallen is dit zeker wel verstandig. De keuze voor een aanvullende tandartsverzekering krijg je vanaf je achttiende jaar. Wanneer je volwassen bent, maakt de tandarts namelijk niet meer deel uit van de basisverzekering.

De kosten voor de tandarts worden voor mensen boven de 18 jaar niet gedekt vanuit de basis zorgverzekering. Voor de tandarts heb je een aanvullende tandartsverzekering nodig. De tandartsverzekering is er in verschillende maten. 

Wanneer je niet het beste gebit hebt of denkt komend jaar naar de tandarts te moeten, sluit dan zeker een tandartsverzekering af. Mocht er iets gebeuren, dan dekt je zorgverzekeraar de kosten. Elke aanvullende tandartsverzekering is anders, zo dekt de ene zorgverzekering meer dan de ander.

Goedkoopste tandartsverzekeringen

Wij van ZorgKiezer.nl hebben voor je uitgezocht bij welke tandartsverzekeringen je direct gegarandeerd geaccepteerd wordt. 

Top 3 tandartsverzekeringen met 75% vergoeding tot € 250 in 2018

De meeste mensen kiezen voor een tandartsverzekering waarbij je 75% van de behandelkosten vergoed krijgt tot een maximum van € 250,-. Hieronder vind je een top 3 via ZorgKiezer.nl af te sluiten tandartsverzekeringen met een 75% vergoeding tot 250 euro per jaar. 

Top 3 tandartsverzekeringen met 100% vergoeding tot € 500 in 2018

Hieronder vind je de top 3 goedkoopste tandartsverzekeringen via ZorgKiezer.nl af te sluiten, met een 100% vergoeding tot 500 euro per jaar. 

Top 3 tandartsverzekeringen met 100% vergoeding tot € 1000 in 2018

Hieronder vind je de top 3 goedkoopste tandartsverzekeringen via ZorgKiezer.nl af te sluiten, met een 100% vergoeding tot 750 euro per jaar. 

Uitgebreidere tandartsverzekering

Wil je de meest uitgebreide tandartsverzekering dan krijg je te maken met een medische selectie. De zorgverzekeraar vraagt je een gezondheidsverklaring in te vullen zodat ze jouw zorgkosten in kunnen schatten. Als de verzekeraar het risico te groot vindt kan die ervoor kiezen je niet te accepteren. Kijk hier voor een overzicht van de meeste uitgebreide tandartsverzekeringen.

Benieuwd naar alle tandartsverzekeringen? Kijk dan hier voor een volledig overzicht.

Geef het aan in onze Zorgvergelijker

Wil je jezelf aanvullend verzekeren voor de tandarts? Geef dit dan aan in onze zorgvergelijker. Op ZorgKiezer.nl vergelijk je eenvoudig alle zorgverzekeringen met elkaar. Wij geven je een overzicht van alle zorgverzekeringen die aansluiten bij jouw behoeftes.

Vergelijk, kies voor de beste zorgverzekering en bespaar op je zorgpremie! Kom je er niet uit, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag met vergelijken en overstappen van zorgverzekering.

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk op prijs en inhoud alle 55 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd