ZorgKiezer
020 2611 600
Open tot 17:00
Contact

Aanvullende tandartsverzekering

Door: - Leestijd: 2 minuten

Een aanvullende tandartsverzekering is niet verplicht om af te sluiten, maar in sommige gevallen is dit zeker wel verstandig. De keuze voor een aanvullende tandartsverzekering krijg je vanaf je achttiende jaar. Wanneer je volwassen bent, maakt de tandarts namelijk niet meer deel uit van de basisverzekering.

De kosten voor de tandarts worden voor mensen boven de 18 jaar niet gedekt vanuit de basisverzekering. Voor de tandarts heb je een aanvullende tandartsverzekering nodig. De tandartsverzekering is er in verschillende maten. 

Wanneer je niet het beste gebit hebt of denkt komend jaar naar de tandarts te moeten, is het verstandig om een tandartsverzekering af te sluiten. Mocht er iets gebeuren, dan dekt de zorgverzekeraar de kosten. Elke aanvullende tandartsverzekering is anders, zo dekt de ene zorgverzekering wel de kosten voor tandheelkundige zorg en de ander niet. 

Goedkoopste tandartsverzekeringen tot € 250,-

Wij van ZorgKiezer hebben voor je uitgezocht bij welke tandartsverzekeringen je direct geaccepteerd wordt. De meeste mensen kiezen voor een tandartsverzekering waarbij 75% van de behandelkosten vergoed worden tot een maximum van € 250,-. Hieronder vind je onze vergelijkingstool voor tandartsverzekeringen met een 75% vergoeding tot € 250,- per jaar. 

Vergelijk aanvullende tandartsverzekeringen tot € 250,- »

Tandartsverzekeringen vergoeding tot € 500 in 2021

Hieronder vind je de goedkoopste tandartsverzekeringen met een 100% vergoeding tot € 500,- per jaar. 

Vergelijk aanvullende tandartsverzekeringen tot 500 euro »

Top 3 tandartsverzekeringen met 100% vergoeding tot € 1000 in 2021

Hieronder vind je de goedkoopste tandartsverzekeringen met 100% vergoeding tot € 1.000,- per jaar.

Vergelijk aanvullende tandartsverzekeringen tot € 1.000,- »

Uitgebreidere tandartsverzekering

Wil je de meest uitgebreide tandartsverzekering? Dan krijg je te maken met een medische selectie. De zorgverzekeraar vraagt je een gezondheidsverklaring in te vullen zodat ze jouw zorgkosten in kunnen schatten. Als de verzekeraar het risico te groot vindt, kan hij ervoor kiezen je niet te accepteren. Kijk hier voor een overzicht van de meeste uitgebreide tandartsverzekeringen.

Benieuwd naar alle tandartsverzekeringen? Kijk dan hier voor een volledig overzicht.

Geef het aan in onze Zorgvergelijker

Wil je jezelf aanvullend verzekeren voor de tandarts? Geef dit dan aan in onze zorgvergelijker. Via ZorgKiezer vergelijk je eenvoudig alle zorgverzekeringen met elkaar. Wij geven je een overzicht van alle zorgverzekeringen die aansluiten bij jouw behoeftes.

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk op prijs en inhoud alle 61 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd