ZorgKiezer
020 2611 600
Open tot 17:30
Contact

Nu bij ZorgKiezer: met gratis 10 euro bol.com cadeaubon!

Door: - Leestijd: 2 minuten

Gratis bol.com cadeaubon op ZorgKiezer

Sluit jij dit jaar op ZorgKiezer.nl een nieuwe zorgverzekering af? Dan kan je kiezen voor een gratis bol.com cadeaubon ter waarde van 10 euro. De cadeaubon kan je besteden aan verschillende artikelen op de website van bol.com. Denk aan artikelen die je helpen om fitter te worden of gezonder te leven. Er is keuze genoeg en voor iedereen zit er wel wat tussen.

Gratis bol.com cadeaubon ontvangen?

Sluit direct een zorgverzekering af »

De actie in het kort

ZorgKiezer helpt mensen graag om zo gezond mogelijk te blijven en te worden. Wij bieden daarom keuze uit verschillende overstapcadeau die hieraan bijdragen, zoals een gratis Oral-B elektrische tandenborstel en een online sportabonnement voor wel 3 maanden bij The Lazy Gym.
Dit jaar bieden wij een nieuw overstapcadeau aan dat jou kan helpen. Een gratis bol.com cadeaubon ter waarde van 10 euro die je zelf kan besteden aan producten om jouw gezonde levensstijl te bevorderen. Zo kan je het nieuwe jaar gelijk goed beginnen.

Hoe doe je mee

Je kan meedoen met de actie door op ZorgKiezer.nl over te stappen naar een aangesloten zorgverzekeraar. Hiervoor moet minimaal een basisverzekering bij een nieuwe zorgverzekeraar afgesloten worden. Het wijzigen van je pakket bij je huidige verzekeraar telt dus niet als een overstap. Er is een aantal zorgverzekeraars uitgesloten voor de bol.com cadeaubon actie. Dat zijn: Interpolis, FBTO, Salland en ZorgDirect.

Je kan tijdens het aanvragen van je nieuwe zorgverzekering kiezen tussen een van de overstapcadeaus. Je kan dus zelf aangeven of je de 10 euro bol.com cadeaubon wil bij je overstap of dat je toch liever voor de gratis elektrische tandenborstel gaat. Het is wel maar één overstapcadeau per adres. De bol.com cadeaubon wordt uitgekeerd aan de hoofdaanvrager van de nieuwe zorgverzekering.

Staat er bij het vergelijken op ZorgKiezer dat de gekozen zorgverzekering gratis 10.000 euro tandongevallendekking heeft, dan krijg jij deze tandongevallendekking ook gratis naast het gekozen overstapcadeau.

Je ontvangt je gratis bol.com cadeaubon per e-mail van ZorgKiezer zodra de overstap door de nieuwe zorgverzekeraar aan ZorgKiezer is bevestigd.

Spelregels

De actieperiode loopt t/m 31 december 2021. Je kan maar één keer meedoen aan de actie. Om mee te doen moet je een geldige overstap op de website ZorgKiezer.nl maken. Zorg ervoor dat je gegevens volledig en juist zijn ingevuld op de aanvraag van de nieuwe zorgverzekering. Een overstap naar een niet aangesloten verzekeraar, geeft geen recht op een overstapcadeau. Een overstap binnen dezelfde organisatie, bijvoorbeeld tussen CZ, CZdirect en Just, telt niet mee voor deze actie en geeft geen recht op een overstapcadeau. Je ontvangt eenmalig een e-mail met jouw unieke bol.com cadeaubon code zodat wij weten of jouw verzekering actief is en deze kan je uitsluitend gebruiken op de website van bol.com.

Lees de volledige actievoorwaarden voor meer informatie over deze actie van ZorgKiezer.

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen in 2022 via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk zorgverzekering op prijs en inhoud alle 70 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd