ZorgKiezer

Korting op je zorgverzekering 2020

Door: - Leestijd: 1 minuut

Met ZorgKiezer is het wel heel makkelijk om te besparen op je zorgverzekering. Wij bieden jou namelijk de ZorgKiezer collectiviteit. Hiermee krijg je in 2020 tot wel 20% korting op je zorgverzekering. Wat moet je doen?

 1. Vergelijk jouw zorgverzekering
 2. Kies de verzekering die het beste bij jouw wensen past
 3. Bespaar op je premie!

Zorgkiezer en kortingen

Met de collectiviteitskorting van ZorgKiezer krijg je het hele jaar door korting op je zorgpremie. De korting blijft geldig zolang je bij deze verzekeraar verzekerd blijft. 

Aan het einde van het jaar kan het zijn dat jouw verzekeraar besluit om de zorgpremie te wijzigen. Als er wijzigingen plaatsvinden wordt je hiervan op de hoogte gesteld. Half november krijg je een nieuwe aanbieding van de huidige zorgverzekeraar. Hierbij wordt ook de korting op je zorgverzekering getoond. 

Zorgverzekering vergelijken

Is jouw zorgverzekering veranderd of zijn jouw wensen veranderd? Dan is het verstandig om jouw zorgverzekering te vergelijken zodat je zeker weet dat je de goedkoopste zorgverzekering voor jouw situatie hebt. Het is verstandig om ieder jaar aan het eind van het jaar jouw zorgverzekering opnieuw te vergelijken. 

Collectiviteitskorting

Bij de volgende verzekeraars ontvang je korting via ZorgKiezer:

Wil je precies weten hoeveel korting je kunt krijgen op je zorgverzekering? Lees het hier of begin meteen met het vergelijken van jouw zorgverzekering! Kom je er niet uit? Bel ons op 020 - 2611600. Ons team staat klaar om jou te helpen!

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen via ZorgKiezer.nl?

 • 100% Onafhankelijk
  Vergelijk op prijs en inhoud alle 61 verzekeringen
 • Altijd de laagste prijs
  Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
 • Overstapgarantie
  Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd