ZorgKiezer.nl

Hulp nodig?
Bel 0202611600

Ooglaseren vergoeding zorgverzekering

Door: - Leestijd: 1 minuut

Ben jij je bril of contactlenzen zat? Dan zou je ervoor kunnen kiezen je ogen te laten laseren. Je ondergaat dan een chirurgische behandeling aan het oog om het gezichtsvermogen te verbeteren.
Deze behandeling is redelijk prijzig en wordt niet vergoed door de basisverzekering. Het is dus verstandig op zoek te gaan naar een aanvullende zorgverzekering die (een deel van) deze kosten vergoed.

Top 3 aanvullende verzekeringen met een vergoeding voor ooglaseren

Het laseren van je ogen kost gemiddeld tussen de 1000 en 1500 euro. Onderstaand een top 3 voordeligste aanvullende pakketten met een 100% vergoeding tot € 500.

Kijk hier voor een overzicht van alle aanvullende zorgverzekering met een vergoeding voor ooglaseren.

Ooglaseren is daarbij ook een investering, omdat je in de toekomst geen bril of lenzen meer nodig hebt. Hiervoor hoef jij je dus niet meer te verzekeren indien je ogen behandeld zijn.

Zorgverzekeringen vergelijken

Bij ZorgKiezer kun je eenvoudig alle zorgverzekeringen met elkaar vergelijken. Je vergelijkt ze op dekking, prijs en service. Heb je een vraag over bepaalde vergoedingen of over de zorgverzekering 2018? Bel ons op het telefoonnummer 020 261 16 00. Er staat een team van overstapcoaches klaar om je vragen te beantwoorden en eventueel voor jou de overstap te regelen.

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk op prijs en inhoud alle 55 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd