ZorgKiezer.nl

Selectpolis, de goedkoopste basisverzekering

Door: - Leestijd: 1 minuut

Ben je op zoek naar een zo goedkoop mogelijke zorgverzekering voor 2018? Dan is de selectpolis een goede keuze als het je niet uitmaakt dat je in je keuzevrijheid wordt beperkt.

Wat is de selectpolis?

Veel zorgverzekeraars bieden tegenwoordig een zorgverzekering aan met een beperkt pakket. Deze polissen worden budgetpolissen genoemd, omdat ze erg voordelig zijn. Het is een goedkope basisverzekering waarbij je zelf wat meer zaken online moet regelen en een beperkte zorgkeus hebt. Een budgetpolis is een uitgeklede vorm van de naturapolis.

Wat als de zorgverlener van jouw keuze niet gecontracteerd is?

Kies je voor een medisch specialist waar jouw verzekeraar geen afspraken mee heeft gemaakt, dan wordt de behandeling voor het grootste deel gewoon vergoed. Een deel van de kosten betaal je zelf. Wat veel mensen vergeten is dat je voor spoedeisende hulp, altijd naar het ziekenhuis van jouw keuze mag! Dus moet je onverwachts met spoed naar het ziekenhuis, dan hoef je uiteraard niet eerst te kijken welke ziekenhuizen gecontracteerd zijn. Neem de budgetpolissen mee in jouw vergelijking en check goed of er een contract is met jouw ziekenhuis. Als dat zo is, is een selectpolis het overwegen waard.

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk op prijs en inhoud alle 55 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd