ZorgKiezer.nl

Vergoeding stoppen met roken 2019

Door: - Leestijd: 1 minuut

Welke zorgverzekering biedt een vergoeding voor stoppen met roken in 2018? Wanneer je wilt stoppen met roken kun je daar wel wat extra hulp bij gebruiken. Je wilt graag medicijnen die je helpen bij het stoppen. Deze medicijnen kosten geld en daarom is het fijn wanneer je daar een vergoeding voor krijgt van je zorgverzekering. Stoppen met roken wordt niet vergoed vanuit je basisverzekering. Daarom zal jij je aanvullend moeten verzekeren. Wij hebben voor je uitgezocht welke aanvullende verzekeringen er een vergoeding voor stoppen met roken hebben. Je vindt ze op deze pagina. Je kan ook een cursus volgen om jou te helpen bij het stoppen met roken. Deze wordt vergoed door de basisverzekering max. 1 x per jaar met een 100% vergoeding. 

Bespaar op je zorgpremie

Op ZorgKiezer krijg je inzicht in de verschillende prijzen van alle zorgverzekeringen. Daarbij kun je tot 12% korting krijgen op je zorgverzekering. Zo is het heel eenvoudig om veel geld te besparen op je zorgpremie.

Je ziektekostenverzekering afsluiten via ZorgKiezer is veel goedkoper:

 • Op ZorgKiezer kies je eenvoudig voor de goedkoopste zorgverzekering
 • Op ZorgKiezer ontvang je tot 12% extra korting op je zorgpremie
 • Online je zorgverzekering afsluiten is altijd goedkoper

Vergoedingen voor stoppen met roken

Het volledige overzicht van de vergoedingen van geneesmiddelen voor het stoppen met roken kun je vinden op ons vergoedingenoverzicht. Kijk voor de aanvullende voorwaarden bij de polisvoorwaarden van de zorgverzekering van jouw keuze.

Gratis hulp nodig bij vergelijken en afsluiten?

Bel ons op het telefoonnummer 020 261 16 00. Er staat een team van overstapcoaches klaar om je vragen te beantwoorden en eventueel voor jou de overstap te regelen.

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen via ZorgKiezer.nl?

 • 100% Onafhankelijk
  Vergelijk op prijs en inhoud alle 55 verzekeringen
 • Altijd de laagste prijs
  Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
 • Overstapgarantie
  Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd