ZorgKiezer

Zorgpremie 2020

Door: - Leestijd: 1 minuut

Je zorgpremie voor 2020 hangt af van je zorgverzekering. Sinds 2006 is iedereen boven de 18 jaar verplicht om een zorgverzekering te hebben. Er zijn in Nederland een aantal verschillende aanbieders van zorgverzekeringen, de zogenoemde zorgverzekeraars. Iedere zorgverzekering is anders. Je kan de zorgverzekeringen vergelijken op zorgpremie, vergoedingen en service. Bedenk goed wat je aan zorg denkt nodig te hebben, ga naar onze zorgvergelijker en weet wat jouw zorgpremie in 2020 is.

Besparen op je zorgpremie 2020

Wanneer je gaat vergelijken, zie je al snel dat de zorgpremies behoorlijk uiteen lopen.  Je kan eenvoudig besparen op je zorgpremie in 2020 door te kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering. Wanneer je overstapt van zorgverzekering via ZorgKiezer, ontvang je in de meeste gevallen extra korting op je zorgpremie 2020.

Zorgpremie, vergoeding en service

Naast dat je kan vergelijken op zorgpremie, is het ook belangrijk dat je goed vergelijkt op vergoeding en service. Bij iedere verzekering zijn de vergoedingen anders. Behalve bij een basisverzekering, de dekking van iedere basisverzekering is gelijk. Let wel op of je graag een vrije keuze hebt voor zorgaanbieders. Wanneer je namelijk geen vrije zorgkeuze hebt, kun je alleen terecht bij ziekenhuizen waar je zorgverzekeraar een contract mee heeft. We laten je duidelijk zien wanneer dit het geval is. Ook laten we je dan de gecontracteerde ziekenhuizen zien zodat je weet bij welk ziekenhuis je terecht kan. 

Tip: Wanneer je vergelijkt op vergoeding, kijk goed of je hetgeen wat jij wilt ook vergoed krijgt en hoeveel je vergoed krijgt. Om je te helpen bij het vinden van de beste en goedkoopste  zorgverzekering laten we je ook de service zien van de verschillende zorgverzekeraars. De cijfers zijn gegeven door klanten.

Zorgpremie en overstappen

Op ZorgKiezer stap je eenvoudig over van zorgverzekering. Kom je er niet uit, dan kunnen we je ook telefonisch helpen. Bel ons op 020 261 16 00. Onze overstapcoaches staan klaar om jou te helpen.

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk op prijs en inhoud alle 61 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd