ZorgKiezer

Zorgverzekering met vergoeding parodontologie

Door: - Leestijd: 1 minuut

Wil je een zorgverzekering afsluiten met een vergoeding voor parodontologie voor 2020? Wanneer je een behandeling voor tandvlees nodig hebt en je bent boven de 18 jaar, dan krijg je dit niet vergoed vanuit je basisverzekering. Je zult dan een aanvullende zorgverzekering moeten afsluiten. 

De kosten voor parodontologie kunnen uiteen lopen van € 400 tot € 1.300, afhankelijk van het soort behandeling. De kosten zitten naast de behandeling ook in het onderzoek dat vooraf gedaan moet worden. Met een aanvullende tandartsverzekering kun je je hier tegen verzekeren. 

Vergoeding voor parodontologie

Verschillende zorgverzekeraars bieden verschillende aanvullende zorgverzekeringen aan met een vergoeding voor parodontologie. Dit valt in de meeste gevallen binnen de tandartsverzekering. Enkele verzekeraars hanteren een medische selectie, wat betekent dat je niet gegarandeerd geaccepteerd wordt.

Uitgebreide tandartsverzekering

Met een uitgebreide tandartsverzekering kun je je goed dekken tegen de hoge kosten van parodontologie. Wil je de meest uitgebreide tandartsverzekering dan krijg je te maken met een medische selectie. De zorgverzekeraar vraagt je een gezondheidsverklaring in te vullen zodat ze jouw zorgkosten in kunnen schatten. Als de verzekeraar het risico te groot vindt kan die ervoor kiezen je niet te accepteren. 

Vergoeding parodontologie tandarts »

Besparen op je zorgverzekering 2020

Wil je in 2020 geld besparen op je zorgverzekering? Op ZorgKiezer kun je eenvoudig alle zorgverzekeringen vergelijken op kosten, dekking en service. Op deze manier weet je welke zorgverzekering het beste bij jou past en welke het goedkoopste is. Wanneer je een zorgverzekering hebt gekozen en overstapt via ZorgKiezer, kun je tot 12% extra korting krijgen op je zorgpremie!

Gratis hulp nodig bij vergelijken en afsluiten?

Heb je een vraag over bepaalde vergoedingen of over de zorgverzekering 2020? Bel ons op het telefoonnummer 020 261 16 00. Er staat een team van overstapcoaches klaar om je vragen te beantwoorden en eventueel voor jou de overstap te regelen. 

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk op prijs en inhoud alle 61 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd