ZorgKiezer.nl

Bel ons

Hulp nodig?   Bel 0202611600
Nu open! Tot 17:00 bereikbaar
Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Zorgverzekering met vergoeding parodontologie

Graag een zorgverzekering afsluiten met een vergoeding voor parodontologie voor 2018? Wanneer je een behandeling voor tandvlees nodig hebt en je bent boven de 18 jaar, dan krijg je dit niet vergoed vanuit je basisverzekering. Je zal dan een aanvullende zorgverzekering moeten afsluiten. 

De kosten voor het onderzoek en de behandeling kunnen uiteen lopen van 400 tot 1300 euro, afhankelijk van het soort behandeling.

Verzekeringen met een vergoeding voor parodontologie

Verschillende zorgverzekeraars bieden verschillende aanvullende zorgverzekeringen aan met een vergoeding voor parodontologie. Dit valt in de meeste gevallen binnen de tandartsverzekering. Een aantal verzekeraars hanteren een medische selectie, wat betekent dat je niet gegarandeerd geaccepteerd wordt.

Top 3 tandartsverzekeringen met 100% vergoeding tot € 500 in 2018

Hieronder vind je de top 3 goedkoopste tandartsverzekeringen via ZorgKiezer.nl af te sluiten, met een 100% vergoeding tot 500 euro per jaar. 

Uitgebreide tandartsverzekering

Wil je de meest uitgebreide tandartsverzekering dan krijg je te maken met een medische selectie. De zorgverzekeraar vraagt je een gezondheidsverklaring in te vullen zodat ze jouw zorgkosten in kunnen schatten. Als de verzekeraar het risico te groot vindt kan die ervoor kiezen je niet te accepteren. Kijk hier voor een overzicht van de meeste uitgebreide tandartsverzekeringen.

Kijk voor een volledig overzicht van alle aanvullende zorgverzekeringen die een vergoeding bieden voor parodontologie op het vergoedingenoverzicht van tandartskosten.

Besparen op je zorgverzekering 2018

Wil je in 2018 geld besparen op je zorgverzekering? Op ZorgKiezer.nl kun je eenvoudig alle zorgverzekeringen met elkaar vergelijken op kosten, dekking en service. Op deze manier weet je welke zorgverzekering het beste bij jou past en welke het goedkoopste is. Wanneer je een zorgverzekering hebt gekozen en overstapt via ZorgKiezer.nl, kun je tot 12% extra korting krijgen op je zorgpremie!

Gratis hulp nodig bij vergelijken en afsluiten?

Heb je een vraag over bepaalde vergoedingen of over de zorgverzekering 2018? Bel ons op het telefoonnummer 020 261 16 00. Er staat een team van overstapcoaches klaar om je vragen te beantwoorden en eventueel voor jou de overstap te regelen. 

Jouw voordelen bij ZorgKiezer.nl

 • Tot 12% korting via ons collectief
 • Beste zorgsite 2016
 • Snel & simpel aanmelden
 • Gratis overstapservice

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Waarom overstappen via ZorgKiezer.nl?

 • 100% Onafhankelijk
  Vergelijk op prijs en inhoud alle 55 verzekeringen
 • Altijd de laagste prijs
  Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
 • Overstapgarantie
  Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd