ZorgKiezer.nl

Bel ons

Hulp nodig? Nu bereikbaar
Bel 0202611600

Zorgverzekering met vergoeding parodontologie

Door: - Leestijd: 2 minuten

Wil je een zorgverzekering afsluiten met een vergoeding voor parodontologie voor 2019? Wanneer je een behandeling voor tandvlees nodig hebt en je bent boven de 18 jaar, dan krijg je dit niet vergoed vanuit je basisverzekering.  Je zult dan een aanvullende zorgverzekering moeten afsluiten. 

De kosten voor het onderzoek en de behandeling kunnen uiteen lopen van €400 tot €1.300, afhankelijk van het soort behandeling.

Verzekeringen met een vergoeding voor parodontologie

Verschillende zorgverzekeraars bieden verschillende aanvullende zorgverzekeringen aan met een vergoeding voor parodontologie. Dit valt in de meeste gevallen binnen de tandartsverzekering. Enkele verzekeraars hanteren een medische selectie, wat betekent dat je niet gegarandeerd geaccepteerd wordt.

Top 3 tandartsverzekeringen met 100% vergoeding tot € 500 in 2019

Hieronder vind je de top 3 goedkoopste tandartsverzekeringen via ZorgKiezer.nl af te sluiten, met een 100% vergoeding tot 500 euro per jaar. 

Vergelijk alle zorgverzekeringen met 100% vergoeding tot 500 euro »

Uitgebreide tandartsverzekering

Wil je de meest uitgebreide tandartsverzekering dan krijg je te maken met een medische selectie. De zorgverzekeraar vraagt je een gezondheidsverklaring in te vullen zodat ze jouw zorgkosten in kunnen schatten. Als de verzekeraar het risico te groot vindt kan die ervoor kiezen je niet te accepteren. Kijk hier voor een overzicht van de meeste uitgebreide tandartsverzekeringen.

Kijk voor een volledig overzicht van alle aanvullende zorgverzekeringen die een vergoeding bieden voor parodontologie op het vergoedingenoverzicht van tandartskosten.

Besparen op je zorgverzekering 2019

Wil je in 2019 geld besparen op je zorgverzekering? Op ZorgKiezer.nl kun je eenvoudig alle zorgverzekeringen met elkaar vergelijken op kosten, dekking en service. Op deze manier weet je welke zorgverzekering het beste bij jou past en welke het goedkoopste is. Wanneer je een zorgverzekering hebt gekozen en overstapt via ZorgKiezer.nl, kun je tot 12% extra korting krijgen op je zorgpremie!

Gratis hulp nodig bij vergelijken en afsluiten?

Heb je een vraag over bepaalde vergoedingen of over de zorgverzekering 2019? Bel ons op het telefoonnummer 020 261 16 00. Er staat een team van overstapcoaches klaar om je vragen te beantwoorden en eventueel voor jou de overstap te regelen. 

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk op prijs en inhoud alle 55 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd