ZorgKiezer

Zorgverzekering studenten

Door: - Leestijd: 1 minuut

Wil je een zorgverzekering voor studenten afsluiten? Vergelijk eerst de verschillende zorgverzekeringen op ZorgKiezer. Zo kies je eenvoudig voor de goedkoopste zorgverzekering. Gebruik daarvoor onze zorgvergelijker: snel en simpel.Wanneer je student bent, krijg je korting op je zorgverzekering. Daarbij kun je tot 20% extra korting krijgen wanneer je via ZorgKiezer je zorgverzekering afsluit. 

Besparen op je studenten zorgverzekering

Om drie redenen kun je bij ZorgKiezer flink besparen:

 • Je studentenzorgverzekering online afsluiten is goedkoper
 • Door je verzekering te vergelijken is het eenvoudig om voor de goedkoopste te kiezen
 • Op ZorgKiezer kun je tot wel 20% extra korting ontvangen op je zorgpremie

Zorgverzekering studenten: waar moet je op letten?

Het is belangrijk dat je goed overweegt wat voor zorg je nodig denkt te gaan hebben. Je kan kiezen voor alleen een basisverzekering. Hiermee ben je alleen niet aanvullend verzekerd voor de tandarts, de fysiotherapeut of bijvoorbeeld alternatieve geneeswijzen. Heel veel mensen kiezen alleen voor een basisverzekering. Dit is de meest goedkope zorgverzekering. De dekking van iedere basisverzekering is hetzelfde, alleen de prijzen lopen wel uiteen. Vergelijk dus goed op prijs.

Wil jij je als student wel aanvullend verzekeren? Geef dit dan aan in onze zorgvergelijker. Wanneer jij je aanvullend verzekert, let dan bij het vergelijken goed op de exacte vergoedingen. In tegenstelling tot de basisverzekering, zijn de vergoedingen voor een aanvullende verzekering bij iedere zorgverzekeraar anders. Je wil niet betalen voor iets wat je niet gaat gebruiken. 

Wie is ZorgKiezer

ZorgKiezer is een online vergelijkingssite voor zorgverzekeringen, huisartsen, tandartsen en fysiotherapeuten. Wij willen de zorg in Nederland beter maken. Dan doen wij door de consument te helpen bij het vinden van de beste zorg. We laten je de prijzen zien, de exacte vergoedingen en de service van de verschillende zorgverzekeraars. Wij zijn hierin de enige echte onafhankelijke vergelijker in Nederland!

Gratis hulp bij het vergelijken

Kom je er niet uit of zit je met een vraag over de zorgverzekering 2021? Wij helpen jou graag. Bel ons op het telefoonnummer 020 2611 600. Er staat altijd een team van zorgspecialisten klaar om jou te helpen. Wij kunnen ook de overstap voor je regelen. Zo hoef jij zelf niks meer te doen.

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen via ZorgKiezer.nl?

 • 100% Onafhankelijk
  Vergelijk op prijs en inhoud alle 61 verzekeringen
 • Altijd de laagste prijs
  Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
 • Overstapgarantie
  Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd