ZorgKiezer.nl

Bel ons

Hulp nodig? Nu bereikbaar
Bel 0202611600

FNV Menzis Zorgcollectief

Door: - Leestijd: 1 minuut

Na ruim 13 jaar is door Menzis en de FNV de keuze gemaakt om niet verder met het Zorgcollectief FNV/Menzis. Tot 1 januari 2019 verandert er voor huidige verzekerden niets, zij kunnen gebruik blijven maken van van het Zorgcollectief. Het is echter niet meer mogelijk een nieuwe verzekering af te sluiten. Menzis gaat alle verzekerden van het FNV Menzis Zorgcollectief wel een nieuw aanbod doen. Dit aanbod wordt vermoedelijk rond 12 november bekend. Het is voor de collectief verzekerden van FNV/Menzis echter wel aan te raden goed te kijken naar een alternatief. Vermoedelijk zal het aanbod van Menzis een minder scherp aanbod zijn dan er in de markt te vinden is.

Vergelijk daarom je zorgverzekering van het FNV/Menzis Zorgcollectief vanaf 12 november met de andere goedkope zorgverzekeringen.

Exclusieve vergoedingen

Binnen het Zorgcollectief FNV/Menzis bestaan pakketten waarvoor over de vergoedingen exclusieve afspraken met FNV zijn gemaakt. Het gaat om de pakketten: FNV PrimaZorg, FNV Zorg 2, FNV Zorg 4 en FNV TandZorg 3 en FNV TandZorg 4. Deze pakketten vervallen per 1 januari. En daarmee dus ook deze exclusieve vergoedingen. Het is dus goed om uitgebreid te vergelijken om te kijken of je deze specifieke vergoedingen terug kan vinden in andere pakketten. Zodra de pakketten van de verzekeraars voor zorgverzekering 2019 bekend zijn,, laten we op deze pagina zien waar je het best voor welke vergoeding terecht kan.

Overstappen zorgverzekering FNV Menzis

Wil jij overstappen van het FNV Menzis Zorgcollectief naar een andere zorgverzekering? Overstappen van zorgverzekering is razend eenvoudig en binnen 5 minuten geregeld. Stap je over via ZorgKiezer.nl, dan kan je gebruik maken van onze Overstapservice. Daarbij zeggen wij automatisch je oude zorgverzekering op en schrijven je in bij je nieuwe zorgverzekering.

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk op prijs en inhoud alle 55 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd