ZorgKiezer
020 2611 600
Open tot 17:00
Contact

Nù bij ZorgKiezer: Gratis Oral-B elektrische tandenborstel!

Door: - Leestijd: 2 minuten

gratis elektrische tandenborstel

   

Ook in 2022 een tandenborstel ontvangen? Sluit direct een zorgverzekering af. 

Zorgverzekering afsluiten

 

Update 29/11/2019:  Dit jaar weer een Oral-B elektrische tandenborstel cadeau!

In 2020 krijg je weer een elektrische tandenborstel cadeau, wanneer je via ZorgKiezer overstapt naar een andere verzekeraar! Klik hier om te kijken hoe dit werkt.

Update 13/06/2019: Oral-B elektrische tandenborstel actie gesloten

Per 13 juni is de actie van de tandenborstel niet meer actief. Heb je voor die tijd een aanvraag gedaan dan heb je er uiteraard wel nog recht op.

Update 09/05/2019: Oral-B elektrische tandenborstels zijn onderweg!

Op dit moment heeft iedereen een e-mail ontvangen om een tandenborstel te kiezen. Heb je de e-mail niet ontvangen? Controleer dan eerst even je spambox en lees de actievoorwaarden.
Bestelling al geplaatst? Dan heb je de tandenborstel binnen twee weken bij jou thuis! Mocht je vragen hebben over de tandenborstel? Neem dan gerust contact met ons op! 

Wanneer geldt de actie?

Je krijgt gratis een Oral-B elektrische tandenborstel (of een vergelijkbaar product) wanneer jij op ZorgKiezer.nl overstapt naar een andere zorgverzekeraar. Het wijzigen van je zorgverzekering bij je huidige verzekeraar telt helaas dus niet mee. Om zoveel mogelijk verschillende mensen te laten profiteren, verstrekken we per woonadres maximaal een tandenborstel.

Op = Op? Ja, want wij hebben er nu 50.000 (Nu + 25.000) beschikbaar!

Dat lijkt veel (en is het ook) maar de actie gaat erg hard! We hebben de aktie met 25.000 opgehoogd. Dat is leuk om te zien, omdat kennelijk veel mensen blij zijn met het cadeau. Maar wees er snel bij, want Op = Op. Zo lang niet op de site staat dat de Oral-B tandenborstels op zijn, hebben we er nog genoeg. En krijg je, als je aan de voorwaarden voldoet, je gratis tandenborstel. 

Wanneer krijg ik mijn Oral-B tandenborstel toegestuurd?

We verwachten de eerste tandenborstels eind dit jaar al te kunnen versturen en de rest volgt zo snel mogelijk, waarschijnlijk in maart/ april. We moeten namelijk wachten op de bevestiging van de aanmeldingen door de zorgverzekeraars en de aanlevering van de tandenborstels door de leverancier. Dat is met 75.000 tandenborstels een enorme klus. We houden je op de hoogte!  

Wat moet ik doen om hem te krijgen?

1) Bekijk in onze zorgvergelijker of jij een betere of goedkopere zorgverzekering kan vinden voor 2019.
2) Zoja, kies en bespaar op je zorgverzekering door hem op ZorgKiezer.nl af te sluiten. 
3) Wij regelen gratis jouw overstap naar je nieuwe zorgverzekeraar.
4) Wij wachten op de definitieve bevestiging dat jouw overstap succesvol is afgerond door de nieuwe zorgverzekeraar.
5) Nu is het wachten op het moment dat we de tandenborstels beschikbaar hebben om te kunnen verzenden.   

Elektrisch borstelen vs. handtandenborstel

Tandheelkundige zorg is vrij kostbaar. Laat jij bij de tandarts vaak tandsteen weghalen? Tandsteen ontstaat doordat je niet al het tandplak van je tanden verwijderd krijgt. Een elektrische tandenborstel werkt beter bij het verwijderen van schadelijke plak dan een gewone handtandenborstel. Je komt makkelijker op moeilijk bereikbare plaatsen. Daar komt bij dat een elektrische tandenborstel een timer heeft die ervoor zorgt dat jij langer je tanden poetst en hij waarschuwt bij een te hoge poetskracht.

5 tips voor het poetsen van je tanden

 1. Poets je tanden twee keer per dag, twee minuten lang;
 2. Gebruik fluoride-tandpasta, dit voorkomt gaatjes;
 3. Reinig dagelijks tussen je tanden met bijvoorbeeld tandenstokers of ragers;
 4. Vervang een borstel als de haren gaan uitsteken of ongeveer na 3 maanden;
 5. Poets met een elektrische tandenborstel om tandplak beter te verwijderen dan met een gewone handtandenborstel.

Tandartsverzekering afsluiten?

Een basisverzekering is verplicht in Nederland, maar je kunt er voor kiezen om een aanvullende verzekering of een tandverzekering af te sluiten. Een tandartsverzekering is in sommige gevallen niet nodig. Als jij je gebit goed blijft verzorgen en één keer per jaar naar de tandarts gaat voor controle, dan is het in de meeste gevallen voordeliger om de tandartsrekening uit eigen zak te betalen. ZorgKiezer.nl helpt je graag een handje met de gratis Oral-B elektrische tandenborstel om jouw gebit zo goed mogelijk te verzorgen.

Veelgestelde vragen over dit onderwerp

Krijg ik altijd een elektrische tandenborstel cadeau?

Je krijgt gratis een Oral-B elektrische tandenborstel (of een vergelijkbaar product) wanneer jij op onze site ZorgKiezer.nl overstapt naar een andere* zorgverzekeraar. Het alleen wijzigen van je zorgverzekering bij je huidige verzekeraar telt dus niet mee. Om zoveel mogelijk verschillende mensen te laten profiteren, verstrekken we per gezin en/of adres maximaal één tandenborstel.


*Let op: CZ Direct en Just zijn merken van zorgverzekeraar CZ. Als je wisselt tussen CZ, CZ Direct of Just krijg je helaas dus geen tandenborstel.

Ik ben via ZorgKiezer doorgestuurd naar de website van de zorgverzekeraar. Heb ik nu ook recht op de elektrische tandenborstel?

Nee, helaas heb je alleen recht op de elektrische tandenborstel als je ook echt op ZorgKiezer.nl bent overgestapt naar een andere zorgverzekeraar. 

We willen natuurlijk graag aan iedereen een Oral-B elektrische tandenborstel aanbieden. Maar omdat je bij sommige zorgverzekeraars direct op de site van de verzekeraar afsluit, ontvangen wij geen enkele klantgegevens. We kunnen het cadeautje daarom simpelweg niet aanbieden. Bij een overstap naar de volgende zorgverzekeraars ontvang je daarom helaas geen tandenborstel:

 • Interpolis
 • Univé
 • HEMA
Welk bedrag doneren jullie aan het Rode Kruis?

Het bedrag dat we gaan doneren is afhankelijk van het aantal donateurs. We ronden het totaal gedoneerde bedrag naar boven af. Eerder hebben we op deze manier €5000,- gedoneerd aan KiKa. Het is op dit moment nog niet mogelijk om een exact bedrag te noemen. Voor het bedrag per donatie houden we ongeveer de waarde van de tandenborstel aan.

Ik heb een mail gekregen van "e.zorgkiezer.nl", kan ik dit vertrouwen?

Ja dit kun je zeker vertrouwen! De mails aangaande de tandenborstelactie zijn verstuurd vanaf: nieuwsbrief@e.zorgkiezer.nl. Dit is geen phishingmail.
Ben je bang dat je toch een phising mail hebt ontvangen? Neem dan contact met ons op, dan kijken we graag met je mee.

Kunnen jullie de tandenborstel naar mijn woonadres sturen?

Nee, dat kan helaas niet. De afspraken met de pick-up points zijn gemaakt voordat het coronavirus losbarstte. De tandenborstels liggen dus al startklaar bij verschillende Blokker filialen. Met een grote hoeveelheid Blokker filialen in Nederland, is er altijd wel een afhaalpunt bij jou in de buurt.

Ik wil mijn tandenborstel bij een andere filiaal ophalen, kan dit?

Nee. De gratis Oral-B tandenborstel is alleen af te halen bij het Blokker filiaal dat is toegewezen aan de gebruiker van de voucher. Het ophalen bij een ander filiaal is niet mogelijk. Let dus goed op bij welk filiaal je jouw tandenborstel kunt ophalen.

Ik ben mijn voucher kwijt geraakt. Kan ik de borstel ook zonder voucher ophalen?

Nee, je kunt de borstel alleen op vertoon van je voucher ophalen. Het is mogelijk om opnieuw een voucher op te vragen op:

https://www.zorgkiezer.nl/voucher

Ik wil gebruiken maken van de garantie, bij wie moet ik zijn?

De fabrieksgarantie van de Oral-B tandenborstels verloopt via de leverancier (Oral-B/Braun).

Tot wanneer kan ik mijn tandenborstel ophalen?

Je kunt jouw tandenborstel ophalen tot 31 juli 2020.

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen in 2024 via ZorgKiezer.nl?

 • 100% Onafhankelijk
  Vergelijk zorgverzekering op prijs en inhoud alle 57 verzekeringen
 • Altijd de laagste prijs
  Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
 • Overstapgarantie
  Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd