ZorgKiezer

Nù bij ZorgKiezer: Gratis Oral-B elektrische tandenborstel!

Door: - Leestijd: 5 minuten

Update 01-11-2021: Ophaalperiode overige overstappers gestart

Vanaf vandaag krijgen de overstappers die na 1 maart zijn overgestapt bericht over het ophalen van de tandenborstel. Je kunt je overstapcadeau ophalen bij een Blokker bij jou in de buurt!

Ontvang je geen bericht van ons, dan kan dit verschillende redenen hebben. Lees onderaan deze pagina in de voorwaarden of jij recht hebt op een overstapcadeau via ZorgKiezer.nl.

Update 16-08-2021: Einde ophaalperiode tandenborstel

Inmiddels heeft iedereen de mogelijkheid gehad om de tandenborstel op te halen en heel veel mensen hebben dat gedaan. Meer dan 70.000 tandenborstels zijn opgehaald bij meer dan 400 Blokker winkels verspreid door het hele land. Wij wensen iedereen veel poetsplezier!
Dit betekent dat er per vandaag geen tandenborstels meer meegegeven worden door Blokker.

Heb je nog geen bericht ontvangen over het ophalen van je overstapcadeau en ben je na 1 maart overgestapt naar een andere verzekeraar, dan krijg je spoedig per e-mail meer informatie over jouw overstapcadeau.

Update 07-07-2021: Vergeet niet je tandenborstel op te halen!

Iedereen die een tandenborstel heeft gekozen als overstap-cadeau heeft hierover een e-mail ontvangen. In de e-mail staat jouw persoonlijke voucher en afhaal locatie vermeld. De tandenborstel ligt voor je klaar bij een Blokker in de buurt!
Heb je geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je ongewenste berichten terecht zijn gekomen. Kan je de e-mail daar ook niet vinden, dan kan je de voucher zelf opnieuw opvragen op de voucherpagina  Let op dat je hier wel het e-mailadres invult wat is gebruikt voor het aanvragen van de zorgverzekering. Als jij recht hebt op een tandenborstel, krijg jij de e-mail opnieuw toegestuurd.

Ontvang je geen bericht van ons, dan kan dit verschillende redenen hebben. Lees onderaan deze pagina in de voorwaarden of jij recht hebt op een overstap-cadeau via ZorgKiezer.nl.

Update 30/06/2021: Eerste tandenborstels zijn opgehaald

De eerste tandenborstels zijn afgehaald bij de Blokker. Om de tandenborstel af te halen heb je een barcode nodig. Deze is per e-mail opgestuurd. Heb je de mail nog niet ontvangen? Geen zorgen! Wij sturen iedereen deze week een e-mail. Omdat het om een hele grote groep gaat, versturen we alles in etappes. Het kan dus zijn dat jij de e-mail wat later deze week ontvangt. 

Update 21/06/2021: Bestel je tandenborstel! Je hebt nog 2 weken

De meeste bestellingen zijn gedaan. Wij zijn op de achtergrond hard bezig om alle tandenborstels klaar te leggen bij de verschillende Blokkers in heel Nederland. Zodra alle tandenborstels klaarliggen, ontvang je van ons een e-mail met meer informatie over waar en wanneer jij de tandenborstel kan ophalen. Heb jij je cadeau nog niet besteld? Wacht niet te lang! Je hebt nog 2 weken de tijd om de bestelling te plaatsen.

Update 03/06/2021: Eerste bestellingen zijn binnen

Inmiddels heeft iedereen die recht heeft op een overstapcadeau een e-mail gehad! We hebben naast het gratis online 3 maanden sporten of de tandenborstel ook een unieke deal weten te regelen met Oral-B waardoor we (tegen een vergoeding) luxere modellen aanbieden. Bij deze actie geldt Op=Op. Als jij je bestelling hebt afgerond via de bestelpagina dan ontvang je eind juni je persoonlijke voucher waarmee jij je borstel kunt ophalen. Heb je gekozen voor FitGirl? Dan kun je direct aan de slag!

Update 07/05/2021: Alle bol.com bonnen zijn verstuurd!

Iedereen die heeft meegedaan met de Tell-a-Friend actie van ZorgKiezer heeft inmiddels een e-mail van ons ontvangen. Alle deelnemers die hebben meegedaan aan de actie en recht hebben op een bol.com cadeaukaart hebben hun digitale cadeautje ontvangen via e-mail. Zijn jouw vrienden niet overgestapt of is er niet aan de voorwaarden voldaan? Ook dan heb je van ons een e-mail ontvangen. Kan je de e-mail niet vinden? Dan kan deze bij je ongewenste berichten terecht zijn gekomen. We hopen dat je volgend jaar (weer) mee doet met onze actie. 

Update 28/04/2021: Winkels weer open, opstarten kan beginnen

 Vandaag zijn de winkels weer open gegaan en dat betekent dat wij binnenkort de distributie van
de elektrische tandenborstels eindelijk kunnen opstarten. De hele operatie heeft een doorlooptijd van ongeveer een maand vanaf openstelling van de winkels, dus de verwachting is dat je begin juni jouw borstel kunt ophalen bij de Blokker. We hebben iedereen die recht heeft op een overstapcadeau per e-mail geïnformeerd en zullen dat uiteraard weer doen als de exacte ophaaldatum bekend is! Kies je liever voor FitGirl? Dan kun je direct starten met je 3 maanden gratis sporten. Met het activeren van je FitGirl account, maak je de keuze voor de gratis sportlessen als overstapcadeau in plaats van de tandenborstel. 

Update 21/04/2021: Versoepelingen komen eraan

Goed nieuws! Zoals gisteren in de persconferentie bekend gemaakt is, gaan de versoepelingen er volgende week komen. Daar hebben we lang naar uitgekeken! Wij gaan alles in werking zetten om ervoor te zorgen dat de tandenborstel zo snel mogelijk klaarligt in de winkel. Houd deze pagina in de gaten voor de meest recente updates.

Update 14/04/2021: Mogelijke versoepelingen

Na de persconferentie is duidelijk geworden dat er mogelijk versoepelingen aankomen. Dat is goed nieuws. Want zodra de winkels weer volledig open gaan, kunnen wij de tandenborstels uitleveren. Als de versoepeling wordt doorgezet, is de verwachting dat de tandenborstels in juni bij de Blokker filialen klaarliggen. 

Update 09/04/2021: bol.com bonnen worden verstuurd

Heb jij meegedaan met de Tell-a-Friend actie van ZorgKiezer? Dan is er goed nieuws. Alle deelnemers zijn teruggekoppeld en worden nu gecontroleerd. Als de overstap is gelukt, dan kan je deze maand de bol.com bon(nen) verwachten. Deze wordt digitaal verstuurd naar het e-mailadres wat is gebruikt voor deelname aan de actie.

Update 24/03/2021: Maatregelen verlengd

Na de persconferentie van gisteren is gebleken dat er binnenkort nog geen versoepelingen zullen plaatsvinden. Wij doen ons best om samen met onze ophaalpartner Blokker ervoor te zorgen dat de tandenborstels op een veilige manier gratis in de winkel afgehaald kunnen worden. Vooralsnog ziet het ernaar uit dat dit vanaf juni mogelijk zal zijn. 

Update 03/03/2021: Tandenborstels uitleveren aan de winkels 

Zodra de winkels weer open zijn, kunnen wij de tandenborstels gaan uitleveren. Voor het volledig bevoorraden van alle winkels waar de tandenborstel afgehaald kan worden, is een maand nodig vanaf opening. 

Update 15/02/2021: Bijna alle aanvragen gecontroleerd

Bijna alle aanvragen zijn nagelopen en bevestigd. Dit betekent dat wij kunnen starten met het bepalen van hoeveel tandenborstels wij moeten uitleveren.

Update 27/01/2021: Eerste terugkoppelingen van verzekeraars zijn binnen

De eerste verzekeraars zijn al bezig met doorgeven van de bevestigingen. Als overstapper heb je zelf waarschijnlijk al even jouw polisblad binnen. Voor ZorgKiezer duurt het altijd langer voordat wij doorkrijgen van de verzekeraar of een overstap is bevestigd. Op dit moment zijn er al enkele verzekeraars begonnen met het doorgeven van de overstappen die zijn bevestigd en afgerond. Zodra alle aanvragen zijn verwerkt, kunnen wij de tandenborstels gaan uitleveren.

Wanneer geldt de actie?

Je krijgt gratis een Oral-B elektrische tandenborstel (of een vergelijkbaar product) wanneer jij op onze site ZorgKiezer.nl overstapt naar een andere* zorgverzekeraar. Het alleen wijzigen van je zorgverzekering bij je huidige verzekeraar telt dus niet mee. Om zoveel mogelijk verschillende mensen te laten profiteren, verstrekken we per gezin en/of adres maximaal één tandenborstel. 

*Let op: CZ Direct en Just zijn merken van zorgverzekeraar CZ. Als je wisselt tussen CZ, CZ Direct of Just krijg je helaas dus geen tandenborstel.

Op = Op? Ja! Wij hebben nu nog 5.000 tandenborstels extra beschikbaar!

Dat lijkt veel (en dat is het ook) maar de actie gaat erg hard! We hebben inmiddels meer dan 100.000 tandenborstels gereserveerd. Het is ontzettend leuk om te zien dat zo veel mensen blij zijn met het cadeau. Maar wees er snel bij, want Op = Op. Zo lang niet op de site staat dat de Oral-B tandenborstels op zijn, hebben we er nog genoeg. En krijg je, als je aan de voorwaarden voldoet, je gratis tandenborstel.

Wanneer krijg ik mijn Oral-B tandenborstel ?

We verwachten dat we in juni 2021* de tandenborstels kunnen uitleveren. We moeten namelijk eerst wachten op de bevestiging van de aanmeldingen door de zorgverzekeraars (bij een aantal krijgen we dit helaas pas in het eerste kwartaal van 2021) en de aanlevering van de tandenborstels door Oral-B. Dat is met 100.000+ tandenborstels een enorme klus. Zodra alles rond is, kan je de borstel gratis ophalen bij een "Blokker filiaal" bij jou in de buurt. We houden je op de hoogte! *Onder voorbehoud van corona maatregelen en de Blokker winkels open zijn.  

De voorwaarden in het kort

 • Je stapt tijdens de actieperiode over naar een andere* zorgverzekeraar
 • Je doet dit op onze site ZorgKiezer.nl
 • Je wordt geaccepteerd door de verzekeraar en je annuleert de aanvraag niet
 • Max. één gratis elektrische tandenborstel per gezin en/of adres
 • Gratis ophalen bij "Blokker" (Houd de updates bovenaan de pagina in de gaten voor meer informatie.)

*Let op: CZ Direct en Just zijn merken van zorgverzekeraar CZ. Als je wisselt tussen CZ, CZ Direct of Just krijg je helaas dus geen tandenborstel.

Wat moet ik doen om hem te krijgen?

 1. Bekijk in onze zorgvergelijker of jij een betere of goedkopere zorgverzekering kan vinden voor 2021.
 2. Zo ja, kies en bespaar op je zorgverzekering door hem op ZorgKiezer.nl af te sluiten
 3. Wij regelen gratis jouw overstap naar je nieuwe zorgverzekeraar.
 4. Wij wachten op de definitieve bevestiging dat jouw overstap succesvol is afgerond door de nieuwe zorgverzekeraar.
 5. Wij controleren of er niet al een tandenborstel is verstrekt op dat adres.
 6. Je ontvangt een e-mail waarin je jouw borstel kunt claimen.
 7. Nu is het wachten op het moment dat we de tandenborstels beschikbaar hebben.
 8. Je kunt je borstel gratis ophalen bij een "Blokker" (bij jou in de buurt/ regio).

Let op: Ben jij ná januari overgestapt naar een nieuwe zorgverzekeraar? Dan duurt het in jouw geval iets langer voordat je de tandenborstel ontvangt. Jouw nieuwe verzekeraar stuurt ons een bevestiging van jouw overstap. Zodra wij dit hebben verwerkt, ontvang je van ons een mail met meer informatie. 

Elektrisch borstelen vs. met de hand poetsen

Tandheelkundige zorg is vrij kostbaar. Laat jij bij de tandarts vaak tandsteen weghalen? Tandsteen ontstaat doordat je niet al het tandplak van je tanden verwijderd krijgt. Een elektrische tandenborstel werkt beter bij het verwijderen van schadelijke plak dan een gewone handtandenborstel. Je komt makkelijker op moeilijk bereikbare plaatsen. Daar komt bij dat een elektrische tandenborstel een timer heeft die ervoor zorgt dat jij langer je tanden poetst én hij waarschuwt bij een te hoge poetskracht.

5 Tips voor het poetsen van je tanden

 1. Poets je tanden twee keer per dag, twee minuten lang;
 2. Gebruik fluoride-tandpasta, dit voorkomt gaatjes;
 3. Reinig dagelijks tussen je tanden met bijvoorbeeld tandenstokers of ragers;
 4. Vervang een borstel als de haren gaan uitsteken of na ongeveer 3 maanden;
 5. Poets met een elektrische tandenborstel zodat je tandplak beter verwijdert dan met een gewone handtandenborstel.

Tandartsverzekering afsluiten?

Een basisverzekering is verplicht in Nederland, maar de keuze voor een aanvullende verzekering of tandverzekering is vrijwillig. In sommige gevallen is een tandartsverzekering niet nodig. Als jij je gebit goed verzorgt en één keer per jaar naar de tandarts gaat voor controle, dan is het in veel gevallen voordeliger om de tandartsrekening uit eigen zak te betalen. ZorgKiezer helpt je graag een handje met de gratis Oral-B elektrische tandenborstel. Zo kun je jouw gebit zo goed mogelijk verzorgen.

Ben je voor 2020 nog op zoek naar de actievoorwaarden?

Gratis sporten als je overstapt via ZorgKiezer

Nieuw bij ZorgKiezer! Keuze voor een gratis Fitgirl online abonnement waarmee je 3 maanden onbeperkt kan sporten. Je kan meedoen met uitdagingen, gebruik maken van online coaching en kiezen tussen verschillende lessen. De voorwaarden voor het gratis Fitgirl abonnement zijn gelijk aan de voorwaarden die gelden voor de gratis tandenborstel.

Veelgestelde vragen over dit onderwerp

Ik ben via ZorgKiezer doorgestuurd naar de website van de zorgverzekeraar. Heb ik nu ook recht op de elektrische tandenborstel?

Nee, helaas heb je alleen recht op de elektrische tandenborstel als je ook echt op ZorgKiezer.nl bent overgestapt naar een andere zorgverzekeraar. 

We willen natuurlijk graag aan iedereen een Oral-B elektrische tandenborstel aanbieden. Maar omdat je bij sommige zorgverzekeraars direct op de site van de verzekeraar afsluit, ontvangen wij geen enkele klantgegevens. We kunnen het cadeautje daarom simpelweg niet aanbieden. Bij een overstap naar de volgende zorgverzekeraars ontvang je daarom helaas geen tandenborstel:

 • Interpolis
 • Univé
 • HEMA

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen in 2024 via ZorgKiezer.nl?

 • 100% Onafhankelijk
  Vergelijk zorgverzekering op prijs en inhoud alle 57 verzekeringen
 • Altijd de laagste prijs
  Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
 • Overstapgarantie
  Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd
 
Voordat je gaat..
Check nog even
hoeveel je kan besparen
op je fysio!
Check nog even
hoeveel je kan besparen
op je zorgverzekering!
Vergelijk direct