ZorgKiezer
020 2611 600
Open tot 17:00
Contact

Nù bij ZorgKiezer: Gratis Oral-B elektrische tandenborstel!

Door: - Leestijd: 4 minuten

Heb jij je borstel al opgehaald?

De tandenborstels liggen inmiddels door heel het land en veel van onze klanten poetsen al met hun nieuwe Oral-B tandenborstel! Dank voor al jullie leuke reacties! Heb jij je borstel al opgehaald met je voucher? We wensen je veel plezier met je cadeau!

De eerste tandenborstel zijn opgehaald

25 mei: De gratis Oral-B tandenborstel ligt voor bijna iedereen klaar om opgehaald te worden. Je hebt van ons een e-mail ontvangen met informatie over het filiaal waar je terecht kan. In dit bericht staat ook jouw unieke barcode waarmee jij de tandenborstel gratis meekrijgt. Heb je geen e-mail ontvangen, controleer dan eerst even je ongewenste berichten. Helaas komt het wel eens voor dat onze berichten daarin terecht komen. Kan je daarin ook geen bericht vinden, dan kan je de e-mail opnieuw opvragen op de voucherpagina.

Tandenborstels geleverd aan Blokker

20 mei 2022: Bijna elk filiaal van Blokker is voorzien van tandenborstels voor de overstappers van ZorgKiezer. Zodra alle winkels de voorraad binnen hebben, krijg je van ons een bericht met informatie over jouw gratis tandenborstel en het filiaal waar jij deze kan ophalen.

Borstel is binnen, maar je wil hem ruilen of retourneren

Heb jij jouw gratis tandenborstel opgehaald of je luxere tandenborstel thuisgestuurd gekregen en wil je deze ruilen, retourneren of is er iets mis met jouw bostel? Neem dan contact met ons op.
Meer informatie over het ruilen, retourneren of garantie kan je vinden in de algemene voorwaarden.

Heb jij je bestelling al gedaan?

29 april 2022: 95% van onze klanten heeft een e-mail gehad voor het kiezen van een overstapcadeau! Uiterlijk volgende week ontvang je een e-mail van ons naar de bestelpagina, waar jij jouw overstapcadeau kan kiezen. Geen e-mail ontvangen, maar wel via Zorgkiezer verzekerd? Bel, chat of mail ons en we gaan het voor je uitzoeken!

Wij hebben de veel gestelde vragen voor je op een rijtje gezet.

Nieuwe update: bijna alle terugkoppelingen ontvangen!

25 april 2022: Goed nieuws! Bijna alle terugkoppelingen zijn ontvangen en dit betekent dat ook bijna alle klanten een e-mail hebben ontvangen en hun bestelling kunnen doen. Waar kies jij voor? Geef je bestelling voor 15 mei 2022 aan ons door en we zorgen dat je uiterlijk eind mei plezier kan hebben van je cadeau.

Kies je cadeau! De eerste bestellingen zijn binnen.

22 maart 2022: We hebben de eerste terugkoppelingen van de verzekeraars ontvangen. Dat betekent dat we deze klanten gemaild hebben en de eerste bestellingen gedaan zijn. Nog geen e-mail gehad? Dit volgt in de komende weken... Je hoort spoedig van ons!

Wachten op terugkoppeling

14 februari 2022: Op dit moment zijn we hard bezig met het verzamelen van alle terugkoppelingen van de verschillende verzekeraars. Dit betekent dat wij van een verzekeraar te horen krijgen of jouw overstap is bevestigd. Zodra wij alle informatie binnen hebben, kunnen we de tandenborstels gaan uitleveren. Heb jij gekozen voor de tandenborstel bij het overstappen? Dan komt deze er spoedig aan. De verwachting is dat in april de tandenborstels klaarliggen.

Wanneer geldt de actie?

Je krijgt gratis een Oral-B elektrische tandenborstel (of een vergelijkbaar product) wanneer jij op onze site ZorgKiezer.nl overstapt naar een andere* zorgverzekeraar. Het alleen wijzigen van je zorgverzekering bij je huidige verzekeraar telt dus niet mee. Om zoveel mogelijk verschillende mensen te laten profiteren, verstrekken we per gezin en/of adres maximaal één tandenborstel. 

*Let op: CZ Direct en Just zijn merken van zorgverzekeraar CZ. Als je wisselt tussen CZ, CZ Direct of Just krijg je helaas dus geen tandenborstel.

Op = Op? Ja! Wij hebben nu nog 5.000 tandenborstels extra beschikbaar!

Dat lijkt veel (en dat is het ook) maar de actie gaat erg hard! We hebben inmiddels meer dan 100.000 tandenborstels gereserveerd. Het is ontzettend leuk om te zien dat zo veel mensen blij zijn met het cadeau. Maar wees er snel bij, want Op = Op. Zo lang niet op de site staat dat de Oral-B tandenborstels op zijn, hebben we er nog genoeg. En krijg je, als je aan de voorwaarden voldoet, je gratis tandenborstel.

Wanneer krijg ik mijn Oral-B tandenborstel ?

We verwachten dat we in juni 2021* de tandenborstels kunnen uitleveren. We moeten namelijk eerst wachten op de bevestiging van de aanmeldingen door de zorgverzekeraars (bij een aantal krijgen we dit helaas pas in het eerste kwartaal van 2021) en de aanlevering van de tandenborstels door Oral-B. Dat is met 100.000+ tandenborstels een enorme klus. Zodra alles rond is, kan je de borstel gratis ophalen bij een "Blokker filiaal" bij jou in de buurt. We houden je op de hoogte! *Onder voorbehoud van corona maatregelen en de Blokker winkels open zijn.  

De voorwaarden in het kort

 • Je stapt tijdens de actieperiode over naar een andere* zorgverzekeraar
 • Je doet dit op onze site ZorgKiezer.nl
 • Je wordt geaccepteerd door de verzekeraar en je annuleert de aanvraag niet
 • Max. één gratis elektrische tandenborstel per gezin en/of adres
 • Gratis ophalen bij "Blokker" (Houd de updates bovenaan de pagina in de gaten voor meer informatie.)

*Let op: CZ Direct en Just zijn merken van zorgverzekeraar CZ. Als je wisselt tussen CZ, CZ Direct of Just krijg je helaas dus geen tandenborstel.

Wat moet ik doen om hem te krijgen?

 1. Bekijk in onze zorgvergelijker of jij een betere of goedkopere zorgverzekering kan vinden voor 2021.
 2. Zo ja, kies en bespaar op je zorgverzekering door hem op ZorgKiezer.nl af te sluiten
 3. Wij regelen gratis jouw overstap naar je nieuwe zorgverzekeraar.
 4. Wij wachten op de definitieve bevestiging dat jouw overstap succesvol is afgerond door de nieuwe zorgverzekeraar.
 5. Wij controleren of er niet al een tandenborstel is verstrekt op dat adres.
 6. Je ontvangt een e-mail waarin je jouw borstel kunt claimen.
 7. Nu is het wachten op het moment dat we de tandenborstels beschikbaar hebben.
 8. Je kunt je borstel gratis ophalen bij een "Blokker" (bij jou in de buurt/ regio).

Let op: Ben jij ná januari overgestapt naar een nieuwe zorgverzekeraar? Dan duurt het in jouw geval iets langer voordat je de tandenborstel ontvangt. Jouw nieuwe verzekeraar stuurt ons een bevestiging van jouw overstap. Zodra wij dit hebben verwerkt, ontvang je van ons een mail met meer informatie. 

Elektrisch borstelen vs. met de hand poetsen

Tandheelkundige zorg is vrij kostbaar. Laat jij bij de tandarts vaak tandsteen weghalen? Tandsteen ontstaat doordat je niet al het tandplak van je tanden verwijderd krijgt. Een elektrische tandenborstel werkt beter bij het verwijderen van schadelijke plak dan een gewone handtandenborstel. Je komt makkelijker op moeilijk bereikbare plaatsen. Daar komt bij dat een elektrische tandenborstel een timer heeft die ervoor zorgt dat jij langer je tanden poetst én hij waarschuwt bij een te hoge poetskracht.

5 Tips voor het poetsen van je tanden

 1. Poets je tanden twee keer per dag, twee minuten lang;
 2. Gebruik fluoride-tandpasta, dit voorkomt gaatjes;
 3. Reinig dagelijks tussen je tanden met bijvoorbeeld tandenstokers of ragers;
 4. Vervang een borstel als de haren gaan uitsteken of na ongeveer 3 maanden;
 5. Poets met een elektrische tandenborstel zodat je tandplak beter verwijdert dan met een gewone handtandenborstel.

Tandartsverzekering afsluiten?

Een basisverzekering is verplicht in Nederland, maar de keuze voor een aanvullende verzekering of tandverzekering is vrijwillig. In sommige gevallen is een tandartsverzekering niet nodig. Als jij je gebit goed verzorgt en één keer per jaar naar de tandarts gaat voor controle, dan is het in veel gevallen voordeliger om de tandartsrekening uit eigen zak te betalen. ZorgKiezer helpt je graag een handje met de gratis Oral-B elektrische tandenborstel. Zo kun je jouw gebit zo goed mogelijk verzorgen.

Ben je voor 2021 nog op zoek naar de actievoorwaarden?

Gratis sporten als je overstapt via ZorgKiezer

Nieuw bij ZorgKiezer! Keuze voor een gratis Fitgirl online abonnement waarmee je 3 maanden onbeperkt kan sporten. Je kan meedoen met uitdagingen, gebruik maken van online coaching en kiezen tussen verschillende lessen. De voorwaarden voor het gratis Fitgirl abonnement zijn gelijk aan de voorwaarden die gelden voor de gratis tandenborstel.

Veelgestelde vragen over dit onderwerp

Ik ben via ZorgKiezer doorgestuurd naar de website van de zorgverzekeraar. Heb ik nu ook recht op de elektrische tandenborstel?

Nee, helaas heb je alleen recht op de elektrische tandenborstel als je ook echt op ZorgKiezer.nl bent overgestapt naar een andere zorgverzekeraar. 

We willen natuurlijk graag aan iedereen een Oral-B elektrische tandenborstel aanbieden. Maar omdat je bij sommige zorgverzekeraars direct op de site van de verzekeraar afsluit, ontvangen wij geen enkele klantgegevens. We kunnen het cadeautje daarom simpelweg niet aanbieden. Bij een overstap naar de volgende zorgverzekeraars ontvang je daarom helaas geen tandenborstel:

 • Interpolis
 • Univé
 • HEMA

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen in 2024 via ZorgKiezer.nl?

 • 100% Onafhankelijk
  Vergelijk zorgverzekering op prijs en inhoud alle 57 verzekeringen
 • Altijd de laagste prijs
  Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
 • Overstapgarantie
  Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd
 
Voordat je gaat..
Check nog even
hoeveel je kan besparen
op je fysio!
Check nog even
hoeveel je kan besparen
op je zorgverzekering!
Vergelijk direct