Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

ZorgKiezer.nl opent twee overstapwinkels

De onafhankelijke vergelijkingssite ZorgKiezer.nl opent vandaag de deuren van twee overstapwinkels op NS stations Den Haag Centraal en Rotterdam Centraal. In de winkels kunnen mensen gratis en persoonlijke hulp krijgen bij het kiezen en besparen op hun zorgverzekering in 2015 ‘Overstappen doe je dit jaar ook op het NS station. Het heeft lang geduurd maar met nog 10 dagen te gaan is de overstapgolf nu echt op gang gekomen.’, aldus Peter Ruys van ZorgKiezer.nl.

overstappen

Vorig jaar opende ZorgKiezer.nl voor het eerst een overstapwinkel in het centrum van Amsterdam. Deze was zeer succesvol en daarom dit jaar de uitbreiding naar de treinstations Den Haag Centraal en Rotterdam Centraal. Tot eind december zullen er op alle dagen van de week, behalve zondag, van 8:00 tot 19:00 overstapcoaches van ZorgKiezer.nl in de winkels aanwezig zijn. Consumenten kunnen in de winkels terecht voor vragen over de goedkoopste zorgverzekeringen, over dekkingen, over budgetpolissen, over het eigen risico en hoe ze kunnen besparen op hun zorgverzekering. Ook een overstap naar een andere zorgverzekeraar is in de winkel eenvoudig te regelen.

Peter Ruys, directeur van ZorgKiezer.nl: ‘Mensen zien door de bomen het bos niet meer en hebben veel vragen over hun zorgverzekering. Dat komt ook door de discussie van de afgelopen weken over de vrije artsenkeuze. Veel mensen hebben gewacht met overstappen tot er hierover meer duidelijkheid was. Het heeft lang geduurd maar met nog 10 dagen te gaan is de overstapgolf nu echt op gang gekomen.’

Sinds de introductie van het nieuwe zorgstelsel in 2006 is ruim 75% van de consumenten nog nooit overgestapt. Uit onderzoek van ZorgKiezer.nl waarom deze groep niet overstapt, blijkt dat vooral oudere mensen overstappen van zorgverzekering ‘eng’ of ‘ingewikkeld’ vinden. Terwijl juist ouderen flink besparen op hun zorgpremie door over te stappen, omdat ze vaak al jarenlang bij dezelfde zorgverzekeraar zitten.

 

ZorgKiezer.nl komt naar consument toe

Al eerder ging ZorgKiezer.nl nadrukkelijk op zoek naar de consument. Vorig jaar opende ZorgKiezer.nl voor het eerst een overstapwinkel in het centrum van Amsterdam. Van 2006 tot 2010 ging de site met een bus het land in. Juist om mensen te helpen die de weg naar informatie op internet moeilijk weten te vinden. De afgelopen jaren gingen ZorgKiezer.nl-medewerkers gewapend met iPad’s naar koffiehuizen, moskeëenen verzorgingshuizen of gewoon de drukke winkelstraat.

 

Over ZorgKiezer.nl

Onafhankelijkheid, eerlijkheid en transparantie zijn de kernwaarden waar ZorgKiezer.nl voor staat. ZorgKiezer.nl helpt al sinds 2005 consumenten met kiezen door het inzichtelijk maken van kwaliteit van de zorg, zoals fysiotherapie, ziekenhuiszorg en tandartsen en zorgverzekeringen. Jaarlijks wordt de website bezocht door 1,5 miljoen mensen.

 

Perscontact: Peter Ruys, direct – 06 5355 5857

Laatste update op 17 december 2016 – 18:03 door .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2023 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344