Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

Peter Ruys van ZorgKiezer.nl bij BNR over lancering rekentool koopkracht

Vanmorgen was Peter Ruys van ZorgKiezer.nl bij BNR Nieuwsradio om te praten over de nieuwe rekentool Koopkracht 2014-2016 die ZorgKiezer.nl  gelanceerd heeft. Met deze tool kunnen consumenten precies zien hoeveel zij er de komende jaren op voor- of achteruit gaan door de plannen van het kabinet.

Rekenhulp Koopkracht

De tool is te vinden via www.zorgkiezer.nl/rekenhulp-koopkracht

 

 

Laatste update op 18 oktober 2021 – 15:30 door Daan.

Reactie op “Peter Ruys van ZorgKiezer.nl bij BNR over lancering rekentool koopkracht

  1. Dit is alleen handig als je een standaard situatie hebt, gezond bent en een baan met salaris hebt. Er zit totaal geen differentiatie naar waar het inkomen of de koopkracht vandaan komt. Chronisch zieken, gehandicapten of aow-ers, kleine zelfstandigen of een combinatie daarvan kunnen hier niets mee omdat geen rekening is gehouden met veranderingen in allerlei regelingen en belastingaftrekken voor deze mensen. En juist deze mensen willen weten waar ze aan toe zijn. Ik voel me als chronisch zieke aow-er met een minuscuul beetje aanvullend pensioen en daarom hopend tot mijn 70ste door te kunnen gaan als zzp-er met een paar duizend euro winst uit onderneming totaal aan de bezuinigingswillekeur van deze regering overgeleverd. Er wordt beknibbeld op mijn pgb en huurtoeslag; de belastingen voor kleine zelfstandigen gaan rigoreus omhoog, (door)werkaftrek geldt niet voor aow-ers en ga zo maar door. Wat gaat er met mijn koopkracht gebeuren? Daar geeft deze tool dus geen antwoord op. Ik kan wel een inkomen invullen maar ik denk niet dat ik een betrouwbaar antwoord krijg. Daarvoor mag wel even gewaarschuwd worden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2023 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344