Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

ZorgKiezer bij Radio 1: Grote verschillen ziekenhuistarieven

Peter Ruys, directeur van ZorgKiezer, sprak vrijdag met Radio 1 over het onderzoek naar de grote verschillen tussen ziekenhuistarieven. Deze horen openbaar te zijn, maar zijn dat nog lang niet allemaal. ZorgKiezer heeft het op zich genomen om verschillende tarieven van een behandeling voor benauwdheid- en ademhalingsproblemen te vergelijken. Uit de resultaten bleek dat de prijs voor dezelfde behandeling wel tot drievoud uiteen kan lopen.

ZorgKiezer bij NPO radio 1

ZorgKiezer doet nu oproep tot het tekenen van een petitie. Deze petitie moet ervoor zorgen dat zorgverzekeraars de verschillende behandelingstarieven openbaar maken. Teken hem hier!

 

Goedkoopste zorgverzekering op ZorgKiezer.nl

Ben je op zoek naar de goedkoopste zorgverzekering? Op ZorgKiezer.nl vind je de beste prijs-kwaliteitsverhouding die bij jou past. Binnenkort moeten alle zorgverzekeraars hun nieuwe premie vrijgeven. In november en december is er weer de mogelijkheid om over te stappen van zorgverzekering. Wil je als eerste weten wanneer je de nieuwe zorgverzekering vergelijken kunt? Meld je aan voor de PremieAlert van ZorgKiezer.nl Hier kun je gelijk zorgverzekeringen vergelijken met anderen. Ook staat de goedkoopste zorgverzekering altijd bovenaan.

Laatste update op 11 november 2014 – 15:45 door Claire Langenhoff.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2023 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344