Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

‘ZorgKiezer en Consumentenbond enige die standaard alle verzekeraars vergelijken’

De zorgverzekering vergelijken, het is daar nu de tijd voor! Je kan op veel manieren en plekken zorgverzekeringen vergelijken en overstappen. Belangrijk is dat bij het vergelijken alle zorgverzekeraars en zorgverzekeringen worden meegenomen. Dit is precies wat ZorgKiezer.nl en de Consumentenbond doen. Als enige vergelijken wij alle zorgverzekeraars, dit blijkt uit een bericht van het NRC.

Vergelijke alle zorgverzekeringen op ZorgKiezer.nl

Overstappen van zorgverzekering kan veel geld besparen. Wellicht ben je nu oververzekerd en betaal je voor zorg die je niet gebruikt. Het is verstandig om de zorgverzekering te vergelijken aan de hand van de eigen behoeften. Op ZorgKiezer.nl kan je elke zorgverzekering vergelijken, zelfs als hier geen rechtstreekse samenwerking mee is. Door je zorgverzekering goed af te stemmen aan je eigen wensen, kan je vaak geld besparen. Je kan als je weinig tot geen zorg gebruikt, bijvoorbeeld kiezen voor een select polis. Er zijn dan minder gecontracteerde zorgverleners, maar je betaalt dan ook een lagere premie.

Besparen op je zorgverzekering in 2014

Naast het goed afstemmen van je zorgverzekering, kan je vaak ook voordeliger uit zijn door over te stappen naar een online zorgverzekeraar. Je regelt verschillende zaken dan zelf via internet en betaalt daardoor een lagere premie. In veel gevallen kan je ook korting op de zorgverzekering krijgen door over te stappen via ZorgKiezer.nl. Wil jij weten hoe je het beste kan besparen op de zorgverzekering, neem dan contact met ons op!

Hulp bij overstappen

Wil je graag overstappen van zorgverzekering, maar kom je er zelf niet helemaal uit. Wij helpen je graag alle zorgverzekeringen vergelijken. Je krijgt een persoonlijke top 3 en je kan in de meeste gevallen gelijk via ZorgKiezer.nl overstappen. Voor persoonlijk begeleiding kan je telefonisch contact met ons opnemen, 020-2611600.

 

Laatste update op 25 oktober 2015 – 01:43 door .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2023 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344