Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

Alles wordt duurder in 2019, bespaar op je zorgpremie!

zorgpremie 2019

Alles wordt duurder in 2019. De lage btw gaat van 6% naar 9%, de energierekening gaat omhoog en ook de zorgpremie is gestegen. Op die eerste 2 prijsverhogingen heb je weinig invloed, maar op je zorgpremie kun je flink besparen door over te stappen naar een andere zorgverzekeraar. Je hebt nu nog 2 dagen om je lopende verzekering op te zeggen en uiterlijk tot 31 januari om voor een andere zorgverzekeraar te kiezen. Maar het makkelijkst is om vandaag nog met hulp van ZorgKiezer.nl over te stappen. Bespaar op je zorgpremie!

zorgpremie 2019

Waarom is overstappen makkelijk?

Als je vandaag of uiterlijk morgen overstapt naar een andere zorgverzekeraar via ZorgKiezer.nl profiteer je van de opzegservice voor je oude zorgverzekering, die wordt automatisch opgezegd. Ook krijg je een cadeau bij je overstap namelijk een Oral-B elektrische tandenborstel. En je hebt direct zekerheid dat je verzekerd bent.

Vergelijk en bespaar

Met de zorgvergelijker kun je snel en makkelijk zien welke zorgverzekering het best bij jou past in 2019. Je voert je gegevens in, geeft aan of je je partner of kind wilt meeverzekeren, voert de gewenste hoogte van het eigen risico in en vinkt aan welke aanvullende verzekeringen je wilt. Je kunt bijvoorbeeld het verplichte eigen risico vanaf 100 tot 500 euro vrijwillig verhogen en kijken wat er dan gebeurt met de premie. De zorgvergelijker geeft je voor alle variabelen een duidelijke uitkomst.

Welke zorg wordt vergoed uit de gekozen basisverzekering?

Via de verkregen uitkomst kun in de opsomming per verzekering doorklikken om te zien welke zorg vergoed wordt. Heb je gekozen voor de laagste premie dan kan het zijn dat je beperktere keuze hebt voor ziekenhuizen in jouw buurt. Je ziet als je doorklikt meteen met welke ziekenhuizen de zorgverzekeraar voor die polis contracten heeft afgesloten in jouw regio. Staat jouw ziekenhuis er niet bij? Kijk dan bij de volgende verzekering in de lijst of die beter aansluit bij je wensen.

Wel of geen aanvullende verzekering

De basisverzekering is verplicht, maar je kunt zelf bepalen of je een aanvullende verzekering neemt. Zo kun je bijvoorbeeld met de zorgvergelijker direct zien wat er met je maandelijkse premie gebeurt als je een aanvullende verzekering voor de tandarts aanvinkt. Je kunt overigens ook een aanvullende verzekering afsluiten bij een andere zorgverzekeraar dan waar je basisverzekering loopt. Dat geeft alleen wel wat meer administratieve rompslomp. Bovendien rekenen veel verzekeraars extra premie voor de aanvullende verzekering als je daar geen basisverzekering hebt.

Stap vandaag nog over!

Kortom stap vandaag of uiterlijk morgen over via ZorgKiezer.nl, profiteer van de service en bespaar op je zorgpremie. Op 30 en 31 december staat het team van ZorgKiezer tot 23.00 uur voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Bel met 020 2611 600 voor hulp bij het kiezen en al je andere vragen over je zorgverzekering.

Laatste update op 25 oktober 2021 – 16:16 door Daan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2023 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344