Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

Antoniusziekenhuis nog geen akkoord met Menzis en Zilveren Kruis

Laatste update op 14 december 2018 – 10:42 door Monique Huijdink.

Het St. Antonius Ziekenhuis heeft nog geen zorgakkoord gesloten met Menzis en Zilveren Kruis. Dat meldt het AD. Het ziekenhuis heeft vestigingen in Utrecht Leidsche Rijn en Overvecht, Nieuwegein, Woerden, Houten, Mijdrecht, De Meern en Tiel. Met alle andere verzekeraars heeft het Antoniusziekenhuis wel een akkoord bereikt over vergoeding van de zorgkosten.

Budgetpolis Zilveren Kruis

Mensen die in 2019 een budgetpolis hebben bij Zilveren Kruis komen sowieso niet meer in aanmerking voor volledige vergoeding van de behandeling in een van de locaties van het Antoniusziekenhuis. Dat betekent voor deze verzekerden dat ze in de regio Utrecht voor geplande zorg op zoek moeten naar een ander ziekenhuis. Zilveren Kruis heeft voor 2019 voor de budgetpolis wel een contract met het Diakonessen ziekenhuis in de stad Utrecht.

Onderhandelingen

Ook met Menzis lopen de onderhandelingen nog. De partijen moeten er voor het eind van het jaar uit zijn. Het Antoniusziekenhuis kwam vorig jaar nog wel tot contracten met alle zorgverzekeraars. Mensen met een budgetpolis konden (en kunnen nog tot eind van het jaar) in 2018 in het Antonius rekenen op volledig vergoede zorg. Maar dat houdt dus eind van dit jaar op voor mensen met een Zilveren Kruis budgetpolis.

Spoedeisende hulp

Heb je acute zorg nodig omdat je bij het sporten een vinger gebroken hebt, of in de keuken een diepe snijwond hebt opgelopen, dan krijg je altijd zorg. Voor spoedeisende hulp kun je, ook met een budgetpolis namelijk altijd bij elk ziekenhuis met een afdeling spoedeisende hulp terecht.

Wil je ook volgend jaar bij het Antoniusziekenhuis terecht kunnen?

Dan is het nu de tijd om nog eens goed naar je huidige verzekering te kijken. Sluit je polis nog wel aan bij je zorgwensen en -behoeften? Kun je volgend jaar nog wel terecht in het dichtstbijzijnde ziekenhuis? Via ZorgKiezer.nl kun je makkelijk alle zorgverzekeringen vergelijken op prijs, dekking en service. Je kunt dan bij de resultaten ook zien met welke ziekenhuizen in jouw regio de verzekeraar contracten heeft afgesloten voor 2019. Sluit je online je verzekering af met behulp van ZorgKiezer.nl, dan ontvang tot 12% extra korting.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2023 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344