Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

Wint ZorgKiezer.nl vanavond een Effie Award?

Vanavond worden in een bomvolle Stadsschouwburg in Amsterdam de prestigieuze Effie Awards uitgereikt. De Effie Awards zijn vakprijzen voor de marketing- en communicatiebranche. De najaarscampagne van ZorgKiezer.nl is een van de inzendingen die meedingt naar een Bronzen, Zilveren of Gouden Effie. De geweldige groei die ZorgKiezer.nl vorig jaar heeft doorgemaakt, is niet onopgemerkt gebleven. De combinatie van de reclame op televisie, outdoor-advertising langs de snelweg, de pr-campagne, de unieke ZorgKiezer.nl overstapwinkel en search-advertising heeft bijgedragen aan een forse groei van het aantal overstappers via ZorgKiezer.nl, juist tegen de markt in. 

bannertje

De reclamecampagne is gedaan in samenwerking met het Amsterdamse reclamebureau De Franse Kamer en zoekmachinemarketingbureau Trafficbuilders.

Resultaten

De Effie Awards-jury kijkt naar hoe effectief de campagne is geweest op basis van doelstellingen en resultaten. ZorgKiezer.nl is vorig jaar substantiëel gegroeid. En dat terwijl het aantal overstappers vorig jaar licht daalde van 7,2% naar 6,5%. De groei van ZorgKiezer.nl is het resultaat van een strategische en unieke multi-channel campagne.

Reclamebureau De Franse Kamer maakte deze casefilm:

ZorgKiezer.nl: Betrouwbaar en Onafhankelijk

De ZorgKiezer.nl-campagne had als thema ‘ZorgKiezer.nl, betrouwbaar en onafhankelijk’. En dat lijkt een succes te zijn geweest.

In tegenstelling tot andere sites, zijn wij geen eigendom van een verzekeraar of groot aandeelhouder. Wij tonen alle verzekeraars, ook als we daar geen samenwerking mee hebben. Wij zijn onafhankelijk en bij ons staat de goedkoopste altijd bovenaan.

ZorgKiezer.nl is sinds 2005 bezig om de zorg transparant te maken. Directeur Peter Ruys: ‘ZorgKiezer.nl maakt zich sterk om de zorg beter te maken. Consumenten moeten kunnen kiezen voor het beste ziekenhuis, de juiste zorgverzekering of de goedkoopste tandarts. Alleen als consumenten kiezen, gaan partijen in de zorg harder werken, hun tarief verlagen of de kwaliteit verbeteren. Daar staat ZorgKiezer.nl voor. Al negen jaar.’

Betrouwbaar en Onafhankelijk. Dat is ZorgKiezer.nl.

Uitreiking vanavond

Vanavond, dinsdag 7 oktober, is de uitreiking. Houd ons Twitter-account in de gaten om te zien of wij vanavond een Effie Award winnen.

Vacature

Laatste update op 7 oktober 2014 – 16:57 door Wim Vis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2023 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344