Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

Huisarts bezoeken op Den Haag Centraal Station

Een nieuw initiatief binnen de zorg is vanaf vandaag gestart op het Den Haag Centraal Station. Care to Go is een inloopkliniek met huisartsen waar mensen zich zonder afspraak kunnen laten behandelen voor simpele medische klachten. De bedoeling is dat binnenkort mensen daar ook terecht kunnen in de avonduren en in het weekend.

Een bezoekje aan de Care to Go kliniek is niet gratis. voor een consult betaal je 35 euro en daar kunnen nog extra kosten bij komen voor bijvoorbeeld aanvullende testen of bloedprikken. De zorgverzekering vergoed een bezoekje aan deze inloopkliniek niet. De kliniek is alleen bedoeld voor patiënten met eenvoudige medische klachten. Moet je toch naar de specialist, dan zal de huisarts op het station dit altijd eerst overleggen met de eigen huisarts. Elke patiënt krijgt sowieso een brief mee van de inloopkliniek voor de eigen huisarts met daarin welke behandelingen zijn gedaan.

De locatie van deze kliniek is vrij bijzonder. Midden op het Centraal Station van Den Haag, naast de Burger King zit de Care to Go kliniek. Het kan een ideale locatie zijn voor drukke werkende mensen die niet een halve ochtend vrij kunnen nemen om langs de huisarts te gaan. Iets waar wel rekening mee gehouden moet worden, is dat de huisarts bij de inloopkliniek geen inzicht heeft in je medische achtergrond en voorgeschiedenis, iets wat de eigen huisarts wel heeft.

 

Laatste update op 29 december 2022 – 16:26 door Fabian Clemens.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2023 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344