Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

Laatste nieuws: regeringsverklaring uitgesteld

Premier Rutte tijdens de regeringsverklaring
Premier Rutte
Premier Rutte in de Tweede Kamer

Het debat over de regeringsverklaring is uitgesteld tot volgende week dinsdag. Dit is het gevolg van de brief die minister van Sociale Zaken Asscher vanmiddag naar de Kamer stuurde waarin hij aanvullende koopkrachtcijfers verstrekte.

Uitstel

De oppositiepartijen willen dat het Nibud de kabinetsplannen door gaat rekenen. Het instituut heeft aangegeven de cijfers aankomende maandag te kunnen leveren.De oppositiepartijen hebben sceptisch gerageerd op de cijfers die het ministerie van Sociale Zaken vanmiddag publiceerde. Met name de invoering van de inkomensafhankelijke zorgpremie wekt bij veel partijen het nodige ongenoegen. Het debat met het maandag beëdigde kabinet begint dinsdag om 14.00. Hierin verdedigt een nieuw aangetreden premier het regeerakkoord namens het kabinet.

Premier Rutte is nog op werkbezoek in Turkije en heeft nog niet op het uitstel van de regeringsverklaring gereageerd.

Laatste update op 7 november 2012 – 18:16 door .

Reacties op “Laatste nieuws: regeringsverklaring uitgesteld

  1. De zorgpremie is al jaren inkomensafhankelijk. Wie weinig verdiende kreeg veel zorgtoeslag, mensen met een hoog inkomen kregen weinig of geen zorgtoeslag.

  2. berekening betaling zorg prmie komende jaren, geef nu eens duidelijk aan het verschil in de inkomens afhankelijke bijdrage aan de ZVW welke reeds nu van toepassing is, en de nieuwe aanpassing van de inkomens afhankelijke bijdrage aan de zorgverzekeing.
    Beide zijn toch inkomens afhankelijk,(worden deze onafhankelijk van elkaar berekend en afgehouden dus dubbele bijdrage)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2023 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344