Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

Spekman: Overheveling zorg? PvdA zit er bovenop

Laatste update op 6 oktober 2014 – 09:57 door .

Hans Spekman, voorzitter van de PvdA, wil dat de partij vaker “activistische politiek” gaat bedrijven. Nu veel maatregelen uit het regeerakkoord door het parlement zijn, is daar ruimte voor, zegt hij zondagavond in het tv-programma Nieuwsuur. ‘En die ruimte gaan we gebruiken.’

 

Spekman
De PvdA zal als de zorgtaken worden overgeheveld in 2015 “als een bok op de haverkist zitten”. Hier worden verschillende geledingen binnen de partij bij betrokken, van het wetenschappelijk bureau tot leden die in de zorg werken. Zij zullen meteen alarm slaan als er bij de decentralisatie iets mis lijkt te gaan.

 

Trainingen

 

Spekman beseft maar al te goed dat er veel onzekerheid heerst onder de burgers wat betreft het overhevelen van de langdurige- en jeugdzorg naar de gemeenten. Hij wil dat de PvdA ‘partijbreed’ de boel in de gaten zal houden. Zowel positieve doorbraken als problemen zullen moeten worden gesignaleerd. Dit zal gedaan worden door onder andere te praten met klanten en werknemers in de zorg. Ook zullen raadsleden en wethouders getraind worden om voorbereid te zijn op de wijzigingen in de zorg. Zo zullen ze beter beslagen ten ijs komen. Deze trainingen zijn gedeeltelijk achter de rug. Ook zullen ombudsteams van de PvdA actief worden die een oogje in het zeil kunnen houden.

 

In de loop van november moet elke zorgverzekeraar de nieuwe premie bekend hebben gemaakt. Wil je als eerste weten wanneer je de nieuwe zorgverzekering vergelijken kunt, meld je dan aan voor de PremieAlert van Zorgkiezer.nl Hier kun je gelijk zorgverzekeringen vergelijken met anderen. Zorgkiezer is 100% onafhankelijk. Ook staat de goedkoopste zorgverzekering altijd bovenaan.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2023 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344