Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

Premiedaling voor CZ, VGZ en Univé

Het is D-day. Vandaag is deadline waarop alle zorgverzekeraars hun premies en voorwaarden voor 2020 bekend moeten maken. De dag wordt veelbelovend afgetrapt door twee van ‘s lands grootste verzekeraars: CZ en VGZ. Waar verzekeraars als DSW, Sallandzorg en zelfs een grote jongen als Menzis allemaal aangaven hun premies te verhogen, gaan CZ en VGZ dwars tegen de trend is. Zij kondigen een premiedaling aan.

Verzekeraar VGZ (met in het kielzog dochteronderneming Univé) heeft bekend gemaakt dat de premie voor zijn basisverzekering volgend jaar daalt met 1 euro. Dit leidt tot een maandpremie van 119,95. Dit betekent een premiedaling van 3,3%. Hetzelfde geldt voor de naturaverzekering van Univé. Zo meldt de NOS.

Grootste premiedaling is voor CZ

Ook zorgverzekeraar CZ heeft de zorgpremie voor 2020 bekendgemaakt. De premie
wordt 120,95 euro per maand. Dat is een premiedaling van 3,85 euro ten opzichte van
van 2019, de grootste daling vergeleken bij de andere zorgverzekeraars tot nu
toe.

Met de bekendmaking van deze verzekeraars zijn de premies van 3 van de 4 grote Nederlandse zorgverzekeraars nu bekend: VGZ (4 miljoen verzekerden), CZ (3,5 miljoen verzekerden) en Menzis (2,3 miljoen verzekerden. Daarmee is het grote wachten nu op de premiebekenmaking van Zilveren Kruis (5 miljoen verzekerden).

Overstappen

Vanaf vandaag zijn de overstapweken weer begonnen. Iedere verzekerde kan het aanbod
van alle zorgverzekeraars voor 2020 gaan vergelijken met zijn of haar eigen verzekering.
Overstappen kan een heleboel geld schelen. Heb jij het juiste pakket? Vergelijk het nu en vind de zorgverzekering die het beste bij jou past!

Laatste update op 12 november 2019 – 15:28 door Emma-Jane Tolenaar.

Reacties op “Premiedaling voor CZ, VGZ en Univé

  1. Alle zorgverzekeraaars knijpen de AOW ers de strot dicht. Wij mensen kunnen het niet meer betalen. Bv gebit op knappen gaat al jaren niet meer wat hard nodig is is gewoon geen geld voor en ga zo maar door. Zo worden we gestraft na jaren hard gewerkt. Hoe het beter is alles naar 1 grote verzekering dat is de beste en goedkoopste op lossing.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2023 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344