Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

Zorgverzekering afsluiten 2013: Je hebt nog drie weken

Inmiddels zitten we al in december en begint het eind van het jaar in zicht te komen. Je kan nog drie weken lang een nieuwe zorgverzekering afsluiten. Dus wacht niet te lang en ga nu vergelijken en van zorgverzekering overstappen.

Tot 31 december de tijd

Het lijkt nu wel wat ver weg, maar voor je het weet is het al 31 december. Als je wilt overstappen van je zorgverzekering kan je beter niet te lang wachten. Misschien heb je wel te maken met een medische verklaring procedure waardoor je niet meteen geaccepteerd wordt. Op ZorgKiezer.nl kan je op elk moment van de dag je zorgverzekering vergelijken. Heb je de beste zorgverzekering gevonden, dan kan je online overstappen en wordt jouw oude zorgverzekering voor je opgezegd.

Na 31 december overstappen

Weet je zeker dat je weg wilt bij je huidige zorgverzekeraar, maar weet je nog niet naar welke nieuwe zorgverzekering je wilt gaan. Dan kan je nu vast je oude zorgverzekering opzeggen. Doe je dit voor 31 december, dan heb je nog tot 1 februari 2013 de tijd om een nieuwe zorgverzekering uit te kiezen. Je moet hierbij wel letten op eventuele acceptatie regels. Als een zorgverzekeraar jouw afwijst, dan kan je niet meer zomaar terug naar je oude zorgverzekering want deze heb je inmiddels zelf al stop gezet. Het is dus aan te bevelen om je zorgverzekering pas op te zeggen, als je zeker weet dat je geaccepteerd wordt door je nieuwe zorgverzekeraar.

Je zorgverzekering afsluiten kan je het beste doen voor het eind van het jaar. Je hebt dan nog genoeg tijd om een andere zorgverzekering te vinden, mocht je afgewezen worden voor de aanvullende zorgverzekering. En een ander voordeel is dat je niet zelf hoeft te zorgen voor het opzeggen van je oude zorgverzekering. Wij bij ZorgKiezer.nl helpen je graag bij het vinden van de beste zorgverzekering voor jou, je kan voor persoonlijke hulp bellen naar 020-6168200.

 

Laatste update op 18 december 2012 – 18:10 door Claire Langenhoff.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2023 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344