Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

ZorgKiezer.nl opent overstapwinkel in de Kalverstraat

Laatste update op 4 januari 2023 – 12:00 door Fabian Clemens.

ZorgKiezer.nl heeft gister de deuren geopend van een overstapwinkel op de Kalverstraat in Amsterdam. Iedereen kan in de winkel langskomen voor gratis hulp bij het kiezen van een passende zorgverzekering. Door over te stappen van zorgverzekering kan je in 2017 tot maar liefst € 300 besparen! Schiet wel op, want je hebt nog maar 3 dagen om over te stappen.

zorgkiezer-winkel

Onze overstapcoaches helpen je graag

Dit is het derde jaar dat ZorgKiezer.nl een overstapwinkel opent. Vanwege de successen van voorgaande jaren is ook dit jaar besloten een locatie te openen waar mensen met hun vragen binnen kunnen stappen. Tot eind december kunnen consumenten in de winkel langskomen met allerlei vragen over dekkingen, de verschillende polissen, het eigen risico etc.
In de winkel zijn overstapcoaches aanwezig die jou kunnen informeren en ter plekke met jou de overstap kunnen regelen. Hoe handig, tijdens het winkelen gelijk even je zorgverzekering regelen en je kan nog besparen ook!

Peter Ruys, directeur van ZorgKiezer.nl: ‘”Door het grote aanbod aan zorgverzekeringen zien veel mensen door de bomen het bos niet meer. Zij willen graag voor de juiste zorg verzekerd zijn, maar tevens niet onnodig teveel betalen. Wij zien dat veel mensen hebben gewacht tot de kerstvakantie en nu volop aan het vergelijken en overstappen zijn. Met nog maar 3 dagen te gaan is de overstapgolf nu echt los gebarsten”.

ZorgKiezer.nl zoekt de consument op

Al eerder ging ZorgKiezer.nl nadrukkelijk op zoek naar de consument. In 2013 opende ZorgKiezer.nl voor het eerst een overstapwinkel in het centrum van Amsterdam. In 2014 kwamen daar nog twee overstapwinkels op de NS stations van Den Haag Centraal en Rotterdam Centraal bij. Van 2006 tot 2010 ging de site met een bus het land in. Juist om mensen te helpen die de weg naar informatie op internet moeilijk weten te vinden. De afgelopen jaren gingen ZorgKiezer.nl-medewerkers gewapend met iPad’s naar koffiehuizen, moskeeën verzorgingshuizen of gewoon de drukke winkelstraat.

Over ZorgKiezer.nl

ZorgKiezer.nl staat voor onafhankelijkheid, eerlijkheid en transparantie. Al meer dan 11 jaar helpt ZorgKiezer.nl consumenten met kiezen door het inzichtelijk maken van kwaliteit van de zorg, zoals fysiotherapie, ziekenhuiszorg en tandartsen en zorgverzekeringen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2023 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344