Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

De zorgcoach denkt met jou mee

De zorg kan best wel overweldigend zijn. Gezondheidsklachten vragen niet alleen veel van je lichaam, maar zorgen er ook voor dat je veel aan je hoofd hebt. Gelukkig hebben veel verzekeraars een team van experts klaar zitten die graag met je meedenken. Ontdek wat de zorgcoach voor jou kan doen!

Zorgcoaches, zorgadviseurs, zorgconsulenten of simpelweg het zorgteam. Ze heten bij iedere verzekeraar anders, maar hun taak is hetzelfde: dit team van experts helpt jou bij het vinden van de juiste zorg.

Een steuntje in de rug

De hulp die deze teams bieden is heel divers. Je kunt hierbij denken aan:

  • Wachtlijstbemiddeling
  • Aanvragen van een second opinion
  • Regelen van (langdurige) zorg aan huis
  • Regelen van nazorg gedurende de herstelperiode
  • Vinden van de juiste zorgverlener
  • Informatie over zorg in het buitenland
  • Ondersteuning van mantelzorgers
  • Etc.

Deze hulp is in de meeste gevallen volledig gratis en onderdeel van de dekking van je verzekering.

Wachtlijstbemiddeling

De zorgcoach kan je bijvoorbeeld helpen met wachtlijstbemiddeling. Stel je maakt een afspraak bij het ziekenhuis of een psycholoog en je krijgt te horen dat je pas over een aantal maanden terecht kunt. Je kunt jouw verzekeraar dan bellen en vragen om wachtlijstbemiddeling. De verzekeraar gaat dan voor jou op zoek naar een zorgverlener die jou eerder kan helpen.

Zorgcoach, zorgconsulent en zorgadviseur

Hoewel bepaalde diensten door het merendeel van de verzekeraars worden verleend, wisselt de naam en de exacte invulling per verzekeraar. Wil jij weten wat jouw zorgcoach voor hulp biedt? Je leest het in ons overzicht.

Vergelijk, kies, bespaar!

Je hebt nog tot het einde van de maand om over te stappen! Alle voorwaarden en premies voor de zorgverzekering 2021 vind je op ZorgKiezer.nl. Hier kun je jouw zorgverzekering direct vergelijken en overstappen naar een nieuwe zorgverzekering. Vul jouw wensen in en vind binnen enkele minuten de verzekering die bij jou past. Je kunt tot 1 januari overstappen.  Heb je vragen? Ons team van ZorgToppers helpt je graag!

Laatste update op 11 december 2020 – 15:34 door Remco Horters.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2023 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344