Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

ONVZ lanceert nieuwe zorgverzekering: Jaaah

Verzekeringsconcern ONVZ lanceert een nieuw merk: Jaaah. De verzekering gaat terug naar de basics, of zoals ze zelf zeggen: ‘Zeg jaaah. tegen een verzekering zonder gedoe’ 

De pakketkeuze is eenvoudig, kort maar krachtig. Verzekerden krijgen een natura basisverzekering die ze eventueel kunnen uitbreiden met 6x fysiotherapie of een dekking van 250 euro voor tandartskosten. Als kers op de taart krijgt de Jaaah verzekerde een gratis tandongevallenverzekering.

Uitgebreide zorgkeuze bij Jaaah

Jaaah biedt verzekerden de garantie dat zij bij ieder ziekenhuis terecht kunnen. Maak je toch gebruik van een niet-gecontracteerde zorgverlener (denk bijvoorbeeld aan een kliniek), dan krijg je 75% van de nota vergoed.

Premie

De premie voor het Jaaah pakket bedraagt 115 euro voor de basisverzekering met een eigen risico van 385 euro. Het toevoegen van de dekking voor fysiotherapie kost 5,95 per maand. Kies je als klap op de vuurpijl voor de tandverzekering, dan kost je dat 11,50 per maand extra.

De nieuwe verzekering is onderdeel van het verzekeringsconcern ONVZ. Het gelijknamige ONVZPNOzorg en VVAA zijn hier ook onderdeel van.

Zorgverzekering 2021

Alle zorgverzekeraars maken uiterlijk vandaag hun voorwaarden en premies voor de zorgverzekering 2021 bekend. Zodra de premie van alle verzekeraars bekend zijn kan de zorgverzekering vergelijken en overstappen beginnen. Meld je aan voor het PremieAlert en krijg bericht zodra alle premies bekend zijn.

Laatste update op 25 oktober 2021 – 15:57 door Daan.

Reacties op “ONVZ lanceert nieuwe zorgverzekering: Jaaah

  1. Jaaah heeft duidelijke pakketten tegen een messcherpe premie die de meestgebruikte zorg vergoeden. Zo weet je zeker dat je niet (teveel) betaalt voor zorg die je niet nodig hebt.
   Met de aanvullende verzekering Jaaah fysio krijg je 6 behandelingen fysiotherapie of oefentherapie per kalenderjaar vergoed.

   Groetjes,
   Melvin

 1. Ik krijg bij het Z. Kr. een tandartsvergoeding voor kronen e.d. van 1000 euro per jaar doordat ik daarvoor bijverzekerd ben. Kan dat niet ook gerealiseerd worden bij deze nieuwe verzekering? Eigen keus toch? Of zijn de mogelijkheden toch nog erg beperkt?

  1. Jaaah is een eenvoudige en doorzichtige verzekering waarbij we maar één simpel tandartspakket aanbieden. Jaaah tand vergoedt 75% van algemene tandheelkundige zorg tot maximaal € 250 per kalenderjaar.

   Groetjes,
   Melvin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2023 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344