Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

Beste acties voor zorgverzekeringen in 2022

Laatste update op 17 december 2021 – 14:15 door Menno de Haan.

Benieuwd naar speciale acties die zorgverzekeringen in 2022 hebben? In dit artikel laten we zien welke cashback acties en andere extra’s zorgverzekeringen zoal aanbieden. Hier vind je een overzicht van de beste acties voor 2022. Dit gaat om acties die bovenop een collectiviteitskorting, betaalkorting, pakketkorting of starterskorting komen.

Check altijd de voorwaarden om te zien hoe het precies zit en sluit jouw zorgverzekering af via ZorgKiezer.

1. Verdien cashback met a.s.r. Vitality

Bij a.s.r. krijg je tot 20% cashback op de aanvullende zorgverzekering en tot 8% op de collectieve zorgverzekering. Door deze zorgverzekeringen te combineren met a.s.r. Vitality, maak je aanspraak op cashback. Heb je een zorgverzekering bij a.s.r. of Ditzo lopen? Dan is dit de eerste 3 maanden gratis. Daarna kost dit €3,50 per maand. Deze kosten heb je er echter al uit wanneer het weekdoel behaald is. A.s.r. Vitality is maandelijks opzegbaar.

Ga naar ZorgKiezer en klik op ‘Ik weet welke verzekering ik wil’ om a.s.r. en Ditzo direct af te sluiten.

2. 10% korting bij de HEMA met zorgverzekering

Ontvang 10% korting bij de winkels van HEMA en via hema.nl. Deze korting is geldig voor vrijwel het gehele assortiment. Dit noemt HEMA ‘gelukskorting’ en maakt iedere keer wanneer je naar de HEMA gaat het verschil. Want HEMA vindt het belangrijk om er het gehele jaar voor hun klanten te zijn. Sluit voor 1 januari 2022 een zorgverzekering bij de HEMA af om hier aanspraak op te maken. Maak vervolgens vanaf 15 januari gebruik van deze korting. Koppel het verzekeringsnummer aan jouw ‘meer HEMA’ klantenpas’ om dit mogelijk te maken.

Ga naar ZorgKiezer en klik op ‘Ik weet welke verzekering ik wil’ om HEMA direct af te sluiten.

3. Zilverkorting bij Zilveren Kruis of ZieZo (Achmea)

Achmea heeft tal van kortingsafspraken met leveranciers gemaakt voor allerlei producten en diensten zoals: vaccinaties, brillen of hulp aan huis. Op dit moment zijn er afspraken met Specsavers, CvZO, Bergman Clinics en eyescan voor brillen, lenzen en laseren. Daarnaast zijn er deals voor hulpmiddelen met eurocross assistance, Vegro, medipoint en Allergiezorg. Hulp aan huis nodig? Dan kun je terecht met korting bij mantelaar, Helpling, Ontzorgd Verhuizen, Fello of Saar aan Huis. Teveel om op te noemen! Tot 30% bij tal van dit soort organisaties en zelfs 40% korting op Philips producten.

Ga naar ZorgKiezer en klik op ‘Ik weet welke verzekering ik wil’ om Zilveren Kruis of ZieZo direct af te sluiten.

Sluit direct af en ZorgKiezer doet er een schepje bovenop

ZorgKiezer houdt alles in de gaten rondom zorgverzekeringen. Dit maakt het veel eenvoudiger om te profiteren van de beste acties. Stap je over op een andere zorgverzekering via ZorgKiezer?

Ontvang dan een leuk cadeautje, zoals een Oral-B elektrische tandenborstel.

Per adres geven wij één cadeau. Check de voorwaarden.

Bekijk hier de zorgpremies van 2022 en sluit jouw zorgverzekering af via ZorgKiezer nu de beste acties bekend zijn en je hier direct van kunt profiteren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2023 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344