Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

VinkVink zorgverzekering is nieuwe zorgverzekering met handige app

zorgverzekering

Laatste update op 17 november 2021 – 15:33 door Claire Langenhoff.

In vijf minuten een nieuwe zorgverzekering afsluiten? Dit doe je met VinkVink. Deze gloednieuwe zorgverzekering houdt het simpel, goedkoop en biedt allerlei leuke extra’s aan.VinkVink zorgverzekeraar

Bij VinkVink sluit je een combinatiepolis af. Deze valt onder de basisverzekering en geeft volgens VinkVink een uitstekende basis voor een superscherpe prijs. Voor de basispremie betaal je €111 en met het hoogste eigen risico komt dit op slechts €94. De zorgpremie van VinkVink is daarmee uiterst concurrerend.

Met de aanvullende Bundel heb je een ruime ongevallendekking en krijg je ook toegang tot de gezondheidsapps: Sworkit, Fabulous, Headspace en de FysioZelfCheck. Daarnaast is het mogelijk om ook een tandpakket af te sluiten voor €11,75. Hiermee krijg je 75% van de rekening tot €250 vergoed.

Een zorgverzekering regelen? Dat doe je volgens VinkVink zelf! Je wilt er volgens hen niet te lang mee bezig zijn en het wel goed regelen.

Zoals VinkVink het zegt:

‘Vink zetten. En jij bent verzekerd van goede zorg. Makkelijk toch. VinkVink.’

VinkVink
Bij VinkVink gelooft men in digitale dienstverlening. Klanten doen graag alles zelf, nou ja het meeste, zelf. VinkVink hoeft niet alles uit te leggen. Klanten vinden het zelf uit. VinkVink belooft dat ze alles zo eenvoudig maken.
VinkVink biedt een tandongevallen dekking aan, waarbij je tot €10.000 aan spoedeisende zorg voor je tanden kan besteden in Nederland. Daarnaast hebben zij een fysiotherapie ongevallendekking. Deze vergoedt maximaal 16 behandelingen per ongeval. VinkVink biedt geen aanvullende verzekering aan met een dekking voor reguliere fysiotherapie.

Alle zorgpremies zijn bekend. Bekijk hier de zorgpremies van 2022 om op de hoogte te blijven en vergelijk de zorgpremie van verzekeraars nu alle premies bekend zijn!

Reacties op “VinkVink zorgverzekering is nieuwe zorgverzekering met handige app

  1. Hoi,

   VinkVink Basisverzekering is een combinatieverzekering. Dit werkt als volgt:

   – Hebben zij afspraken met uw zorgverlener? Dan krijgt u hiervoor geen rekeningen. U hoeft niets voor te schieten.
   – Hebben zij geen afspraken met uw zorgverlener? Dan betaalt u mogelijk een deel van de kosten zelf.
   – Geestelijke gezondheidszorg, mondzorg en wijkverpleging zijn verzekerd op basis van restitutie met gecontracteerde zorg.

 1. Wanneer wordt definitief bekend met welke ziekenhuizen vinkvink contract heeft gesloten? Momenteel zie ik maar 2 ziekenhuizen in mijn omgeving waarvan t bekend is. Dat weerhoudt me nog om over te stappen naar vinkvink.
  En wat houdt ‘tandongevallen’ in? Wat is de exacte definitie op basis waarvan vergoeding wordt uitgekeerd? Valt daar ook het afbreken van een kies onder waarvoor een kroon gezet moet worden? Of is een ongeval alleen als tanden afbreken door vallen van een fiets oid?

 2. Vink zetten en verzekerd zijn. Eh, toch ook niet. Afgesloten via Zorgkiezer en polis ontvangen.

  Da’s mooi toch?

  Nou, inloggen lukte niet ‘Weet je zeker dat je klant bent’? Ja, dat weet ik zeker.

  App. gestart, duurde in totaal 45 minuten: we hebben de polis doorgehaald, heb je daar geen bericht over gehad? Nee, ander app ik je niet. Om een of andere vage reden is deze polis geroyeerd. Overleg met de polisafdeling, wachten, wachten, wachten…

  Resultaat: ik ben niet verzekerd (maar goed dat ik probeerde in te loggen) en daar krijg je geen bericht over. Nee, ik ben geen wanbetaler. Nee, ik heb geen fout gemaakt.

  Oplossing: opnieuw aanmelden.

  Dat zal ik zeker doen maar niet bij VinkVink. Wel een polis afgeven maar geen royement sturen, ik vindt het maar eng…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2023 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344