Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

Ditzo verder onder merknaam ASR

ditzo-asr

Laatste update op 24 maart 2023 – 14:11 door Fabian Clemens.

Vanaf 17 april verdwijnt de merknaam Ditzo en gaat de verzekeraar verder onder de naam van het moederbedrijf a.s.r, evenals reisverzekeraar Europeesche verzekeringen. De verzekeringen van beide merken worden dan onder de naam van a.s.r. aangeboden. De achterliggende gedachte hiervan is het terugbrengen van het aantal merken en om de marktpositie te versterken.

Wat betekent dit voor mij?

ASR laat weten dat er voor de klanten van beide merken niks veranderd, ze opereren alleen onder een andere naam. Daarnaast krijgen klanten voortaan post van a.s.r. in plaats van Ditzo of Europeesche Verzekeringen.  Eigenlijk gaat er voor jou als klant dus niks veranderen. Wel zal je voortaan naar de website van asr.nl moeten navigeren als je inzicht wil in je huidige verzekering, contact wil opnemen met de klantenservice of wijzigingen wil aanbrengen aan je huidige verzekering.Jos Baeten, CEO van het moederbedrijf a.s.r., laat het volgende weten over het verdwijnen van de merknaam van a.s.r.:

Jos Baeten CEO van a.s.r.: ‘Ditzo en Europeesche Verzekeringen hebben zich bewezen als bijzondere merken die door klanten zeer gewaardeerd worden. Door onder de naam a.s.r. verder te gaan, versterken we ons merk en onze marktpositie. Het betrouwbare, behulpzame en onderscheidende karakter van beide merken zal worden voortgezet, want a.s.r. blijft met dezelfde medewerkers en dienstverlening een betrouwbare partner voor particuliere klanten, ondernemers, werkgevers en adviseurs.’

a.s.r

a.s.r. is een van de grootste verzekeraars van Nederland, het bedrijf levert een breed assortiment aan financiële producten en zit gevestigd in Utrecht. A.s.r  is een duurzame verzekeraar die mensen graag wilt helpen met diverse financiële verplichtingen. Daarnaast denken ze bij alles wat gedaan wordt na over de toekomst, zo doen zij samen met hun klanten duurzaam. Het bedrijf is al zo’n 300 jaar actief en telt momenteel zo’n 6,5 miljoen klanten.

Ditzo heeft ruim 700.000 klanten en biedt onder meer auto-, woon, reis-, en zorgverzekeringen. De merknaam is bekend van reclames met oud-voetballer en voetbaltrainer John de Wolf.

Klantenservice van Zorgkiezer staat voor je klaar

Heb jij vragen over wat dit voor jou gaat betekenen? Onze klantenservice staat uiteraard voor je klaar om je te helpen. Je kan ons bereiken op:

Telefoonnummer: 020 261 1600
Mail: info@zorgkiezer.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2023 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344