Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

Nederlanders zijn ontevreden over hoge zorgpremie

Hoge zorgpremie

Laatste update op 19 december 2017 – 11:29 door .

De helft van de Nederlanders is niet tevreden over hun zorgpremie. Dat blijkt uit onderzoek van patiëntenfederatie Nederland onder zesduizend mensen. Ze zijn over het algemeen wel positief over de service die de zorgverzekeraar biedt. Wordt jouw zorgpremie in 2018 ook een stuk hoger? Het is in alle gevallen handig om voor het einde van het jaar zorgverzekeringen te vergelijken.

Hoge zorgpremie

Nederlanders ontevreden over hoge zorgpremie

Dianda Veldman, directeur van patientenfederatie Nederland, zegt dat we met zijn allen serieus moeten gaan kijken naar de hoge prijzen van de zorgverzekeringen. Zij is bang dat doordat het eigen risico in 2018 gelijk blijft de zorgpremie steeds hoger wordt.

Het eigen risico is het bedrag dat je eerst moet betalen voordat je zorg gebruikt die onder de basisverzekering valt. Ieder jaar moet je het eigen risico opnieuw betalen. Je kunt er ook voor kiezen om het eigen risico gespreid te betalen.

Lees meer over het eigen risico >

Nederlanders zijn tevreden over de Service

Ruim 80 procent van de mensen is wel tevreden over de service van de zorgverzekeraars. Volgens Veldman is dit geen reden voor verzekeraars om achterover te leunen. 20 procent van de Nederlanders heeft de vraag namelijk niet ingevuld of is ontevreden over de service. Er valt hier dus nog veel te halen. Bij de service van de zorgverzekeraar kun je denken aan de communicatie of de mogelijkheid tot online declaratie.

Bij ZorgKiezer.nl vinden we dat je niet alleen naar de prijs moet kijken bij het afsluiten van je zorgverzekering. Daarom kun je in onze zorgvergelijker sorteren op prijs-kwaliteitsverhouding. We geven de zorgverzekering die we voor jou het beste vinden altijd 100 punten. De punten hebben we gegeven op basis van prijs, dekking, klantoordeel, vrije zorgkeuze, wachttijd en acceptatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2023 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344