Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

Nog maar 2 dagen om over te stappen! Waarom zou je dit doen?

overstappen zorgverzekering

Laatste update op 29 december 2022 – 14:11 door Fabian Clemens.

Vandaag is het 29 december en dat betekent dat je nog maar 2 dagen hebt om over te stappen. Waarom zou je overstappen aangezien alles duurder wordt? Wij leggen je uit wat de voordelen zijn.

Premies stijgen van ene zorgverzekeraar harder dan de ander

Een voordeel van het overstappen naar een andere zorgverzekering is dat je waarschijnlijk goedkoper uit bent, dan wanneer je bij je huidige verzekeraar blijft. Zo is de zorgpremie van Anderzorg met 13% gestegen ten opzichte van vorig jaar, terwijl bij Nationale-Nederlanden slechts een stijging van 4% plaatsvond. Aangezien dit beide combinatie polissen zijn, kan het geld besparen om over te stappen. Wel moet je goed kijken wat de verschillen zijn tussen je huidige zorgverzekeraar en degene die je wil afsluiten. Zo kan het zo zijn dat je huidige verzekeraar wel een contract heeft met een ziekenhuis bij jou in de buurt, maar de nieuwe niet.

Extra’s bij je zorgverzekering

Ook bieden zorgverzekeraars extra’s bij de zorgverzekering. Zo kan je via a.s.r en Ditzo gebruik maken van a.s.r. vitality. Dit is een app waarbij je punten kan sparen door te sporten.  CZ biedt een Fitzme app aan. Fitzme helpt je met een gezonde leefstijl. DeFriesland heeft Dokter Appke. Een App die je vragen kan stellen die je normaal aan de huisarts of dokter vraagt. Ook kan je korting krijgen op de sportschool en sportkleding bij verschillende zorgverzekeraars.

Duurzaamheid

Via de zorgvergelijker van Zorgkiezer.nl kan je de zorgverzekeraars ook vergelijken op basis van duurzaamheid. Hoe hoger de duurzaamheidsscore, hoe duurzamer een zorgverzekeraar is. De score is gebaseerd op onderzoeken van eerlijkegeldwijzer en VBDO. Meer over dit onderzoek kan je vinden via deze link.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2023 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344