Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

Overstappen kan nog steeds

Kerst staat voor de deur en het einde van 2011 is in zicht. De zorgverzekeringen veranderen in 2012. Iedere verzekerde heeft de polisbladen van de huidige zorgverzekeraar binnen gehad. Is de huidige zorgverzekering nog wel de meest geschikte zorgverzekering voor jou? De huidige zorgverzekering opzeggen kan nog tot 31 december 2011.

In 2012 verandert de samenstelling van het basispakket. Het verplicht eigen risico wordt verhoogd met 50 euro naar 220 euro per jaar. De premies voor de aanvullende verzekeringen stijgen ook fors in het nieuwe jaar.

Let bij het kiezen van een zorgverzekering op of je niet bent oververzekerd. Betaal je voor zorg die je eigenlijk niet gebruikt. Als dit zo is, kan er geld bespaard worden door deze onderdelen niet meer te verzekeren in 2012. Denk je meer zorg te gaan gebruiken, dan kan het ook voordelig zijn om voor een nieuwe zorgverzekeraar te kiezen. Op ZorgKiezer.nl kan je elke zorgverzekering vergelijken aan de hand van je eigen wensen en voorkeuren. Zo vind je waarschijnlijk een zorgverzekeraar die een dekking biedt die beter aansluit bij de wensen voor een lager tarief.

Laatste update op 21 december 2011 – 18:18 door Claire Langenhoff.

Reactie op “Overstappen kan nog steeds

  1. Hoelang gaat het nog duren voordat we weer gewoon een systeem van zorgverzekering hebben waarbij je niet aan het eind van het jaar allemaal in de stress schiet en het leven gedomineerd wordt door het moeten kiezen van een goede en zo goedkoop mogelijke zorgverzekering?
    Dat kost me toch een geld; vooral de reclamebureaus varen hier wel bij. Verder helemaal niemand.
    Wie zit er nu te wachten op ieder jaar weer vergelijken van premie en voorwaarden en dan een verzekering nemen, zonder dat je weet of je wel de juiste voorwaarden hebt genomen. Je weet toch niet precies wat je nodig zou kunnen hebben het komende jaar?

    Vreselijk systeem waarmee we door de politiek opgezadeld zijn. Kost alleen maar extra omdat er heel veel reclame wordt gemaakt en die keuze-stress, die kan echt niet goed zijn voor je gezondheid!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2023 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344