Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

Zorgverzekeringen Trias en SIZ verdwijnen

Laatste update op 28 oktober 2011 – 15:29 door Claire Langenhoff.

En weer verdwijnen er twee zorgverzekeringen van het toneel. Het gaat om de zorgverzekeringen van Trias en SIZ. Deze merken zijn nu al onderdeel van zorgverzekeraar VGZ maar zullen met ingang 2012 als zelfstandig label verdwijnen en op gaan in het merk VGZ.

De beëindiging van Trias en SIZ is onderdeel van wijzigingen binnen zorgverzekeraar UVIT. Op termijn zal UVIT veranderen in Coöperatie VGZ. Onder de Coöperatie VGZ vallen dan de merken VGZ, Univé zorg, IZZ, IZA, UMC en ZEKUR. Zorgverzekeraar VGZ krijgt ook een nieuw uiterlijk. Zo verandert het logo en is de slogan gewijzigd in ‘Voor goede zorg zorg je samen’.

Half november krijgt iedere verzekerde in Nederland een nieuw aanbod van de huidige zorgverzekeraar. Dit aanbod kan worden geaccepteerd, maar eerst zorgverzekeringen vergelijken kan verstandig zijn. Doet u niks, dan accepteert u automatisch het nieuwe aanbod van de huidige zorgverzekeraar.

Trias en SIZ zijn niet de eerste zorgverzekeraars die ophouden te bestaan. In voorgaande jaren ging Groene Land al over in Zilveren Kruis, is Aegon overgegaan in ONVZ en is ASR veranderd in De Amersfoortse.

Ook op de hoogte blijven van alle wijzigingen in de zorg? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2023 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344