0202611600
Terug Zorgverzekering | Premie overzicht > Basisverzekering top 10

Goedkoopste zorgverzekering 2015: Top 10

De goedkoopste zorgverzekering vind je door te verglijken. Bekijk de premie en vraag gratis een online offerte aan. Je kunt ook een aantal zorgverzekeringen selecteren en met elkaar vergelijken op dekking en premie.

Het overzicht van basisverzekeringen 2014 Het overzicht van aanvullende verzekeringen Het overzicht van tandartsverzekeringen Het totaaloverzicht van verzekeringen
Sorteer op polisnaam Polis Sorteer op premie Premie Offerte Sorteer op service Service Vrije zorgkeuze Korting Informatie
 
Univé ZEKUR
Gewoon ZEKUR Polis
82,50 Verder » Meer info 4 sterren uit 5 (7,7) Nee Meer informatie
Univé
Univé Zorg Select
85,00 Verder » Meer info 4 sterren uit 5 (7,7) Nee Meer informatie
Bewuzt
Bewuzt Basis
85,00 Verder » Meer info 4 sterren uit 5 (7,6) Nee Meer informatie
Ditzo
Basisverzekering
89,95 Verder » Meer info 4 sterren uit 5 (7,7) Ja Meer informatie
Zilveren Kruis Achmea
Basis Budget
89,95 Verder » Meer info 4 sterren uit 5 (7,6) Nee Meer informatie
Menzis
BudgetBewust
90,75 Verder » Meer info 4 sterren uit 5 (7,6) Nee Meer informatie
Kiemer Zorgverzekeraar
Basisverzekering
90,95 Verder » Meer info 4 sterren uit 5 (8,2) Ja Meer informatie
CZdirect
CZdirect
91,15 Verder » Meer info 4 sterren uit 5 (7,9) Nee Meer informatie
VGZ
VGZ Goede Keuze
95,95
91,15
Verder » Meer info 4 sterren uit 5 (7,6) Nee Bekijk kortingen Meer informatie
Energiek
Basispolis
99,95
91,45
Verder » Meer info 4 sterren uit 5 (8,0) Nee Bekijk kortingen Meer informatie
      Alle polissen

Goedkoopste zorgverzekering

Op ZorgKiezer.nl vind je de goedkoopste zorgverzekering. Hoe? Door te vergelijken! En wat doe ik dan met mijn oude zorgverzekering? Die zeggen wij voor jou op.

Door te vergelijken zul je de goedkoopste zorgverzekering vinden. Door dit te doen kun je besparen op honderden euro's. In ons vergelijkingssysteem vul je jouw persoonlijke wensen en behoeften in. Vervolgens worden de zorgverzekeringen die het beste bij jou aansluiten getoond. De goedkoopste zorgverzekering staat bovenaan. Er is niet een enkele goedkope zorgverzekering, want iedereen heeft andere voorkeuren bij een zorgverzekering. Je kan daarom elke zorgverzekering vergelijken om de voor jouw beste en goedkoopste zorgverzekering te vinden. Je kan dan meteen online overstappen en de oude zorgverzekering zeggen wij voor je op.

Let wel op bij het kiezen van een goedkope zorgverzekering dat de dekking voldoet aan je eisen. Als je zorg nodig hebt, is het fijn als je daarvoor een vergoeding kan krijgen. Denk je dat jij geen extra zorg nodig hebt en gebruik je weinig tot geen zorg, dan kan je het risico nemen om de goedkoopste zorgverzekering uit te kiezen. Bij ZorgKiezer.nl helpen wij niet alleen met het vinden van de goedkoopste zorgverzekering 2015, maar vooral bij het vinden van de beste zorgverzekering voor jouw situatie.