ZorgKiezer.nl
Hulp nodig?   Bel 0202611600
Nu open! Tot 21:00 bereikbaar

Wie zijn wij? ZorgKiezer.nl - al 10 jaar de grootste onafhankelijke zorgvergelijker

 • ZorgKiezer.nl is sinds 2005 al tien jaar de grootste onafhankelijke vergelijkingssite voor zorg en zorgverzekeringen.
 • Elk jaar vergelijken ruim 1,500.000 mensen hun zorgverzekering, ziekenhuis of tandarts op onze site.
 • Wij hebben een vergunning van de AFM en zijn aangesloten bij het Klachteninstituut voor Financiële Diensten (Kifid).

Echt onafhankelijk vergelijken

 • Wij vergelijken alle 35 zorgverzekeringen op premie, kwaliteit, polisvoorwaarden, service en kortingen, die voor iedereen toegankelijk zijn. Er zijn een paar verzekeringen die wij niet vergelijken omdat zij geen premies of voorwaarden ter beschikking hebben gesteld of die zich richten op een specifieke doelgroep. 
 • ZorgKiezer.nl is in handen van de oorspronkelijke oprichters. Wij zijn onafhankelijk en niet gelieerd aan een zorgverzekeraar of zorgverlener.
 • Wij vergelijken onafhankelijk en objectief. De beste of goedkoopste zorgverzekering staat bij onze vergelijking altijd bovenaan de zoekresultaten. 
 • We maken daarbij dus geen onderscheid of wij van een verzekeraar een vergoeding ontvangen voor overstappers of niet. 
 • En een verzekeraar kan dus ook niet betalen om hoger in de zoekresultaten te komen. 
 • Zorgverzekeraars betalen niet voor vermelding op ZorgKiezer.nl en kunnen de volgorde niet beïnvloeden.
  Hierin onderscheiden wij ons van andere vergelijkingssites.

Hoe worden we betaald?

Het vergelijken van zorgverzekeringen is voor iedereen gratis. Wij ontvangen pas een vergoeding als iemand via onze website overstapt naar een andere zorgverzekeraar. De hoogte van die vergoeding is per verzekeraar verschillend en varieert tussen 25 en 80 euro. 

Wat doen wij daarvoor? 

Wij helpen al tien jaar zo’n 1,5 miljoen consumenten per jaar om te kiezen in de zorg voor het beste ziekenhuis en de beste of goedkoopste zorgverzekering. Dat doen wij door het bieden van transparante en objectieve keuze informatie. Zo willen wij bijdragen aan de beste zorg voor iedereen. 

Wij bieden een uitgebreide vergelijkingstool en ons serviceteam helpt mensen ook via chat, mail of telefoon. Daarnaast kunnen mensen het hele jaar door vragen stellen over hun zorgverzekering en helpen wij mensen kiezen van het beste ziekenhuis, fysiotherapeut of tandarts. 

Transparantie van kwaliteit in de zorg

Wij werken aan het inzichtelijk maken van zorgaanbieders en zorgverzekeringen vanuit het idee dat transparantie van het zorgaanbod uiteindelijk leidt tot betere zorg tegen lagere kosten. Zo was ZorgKiezer.nl in november 2005 de eerste site die de wachtlijsten van ziekenhuizen via internet inzichtelijk maakte. Ook publiceerden wij in 2009 een overzicht van alle collectieve kortingen van zorgverzekeringen.

Korting op je zorgverzekering

Wij hebben met alle zorgverzekeraars gesproken om onze bezoekers collectieve korting aan te bieden via ZorgKiezer.nl. Daarom kunnen wij een collectieve korting bieden op de zorgverzekeringen van o.a. De Amersfoortse, CZ, DeltaLloyd, De Friesland, Menzis, OHRA, ONVZ en VGZ.

ZorgKiezer.nl is een project van DGN Finance BV en heeft in het kader van de Wet financieel toezicht een AFM vergunning voor advisering en bemiddeling van zorgverzekeringen. Andere projecten van DGN Groep sinds 2000 zijn DeGoedkoopsteNotaris.nl, online hypotheek afsluiten via Hypotheek24.nl en Autoverzekering24.nl.

Hoe neem je contact met ons op?

ZorgKiezer.nl (DGN Finance BV)
Keizersgracht 424
1016 GC Amsterdam
Telefoon: 020 - 2611 600
info@zorgkiezer.nl

Perscontact
Peter Ruys (06-5355 5857) of Wim Vis (06-5577 6888)

ZorgKiezer ken je o.a. van:

Kassa Nieuwsuur Telegraaf Nos RTL Nieuws
Copyright © 2005 - 2015 ZorgKiezer.nl
Keizersgracht 424, 1016 GC Amsterdam | Telefoon 020 2611 600
DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344