Tandartspraktijk J. Groeneveld

Tandarts Nieuw-Vennep

Plaats een beoordeling

Beoordelingen

Onze bezoekers beoordelen Tandartspraktijk J. Groeneveld als volgt (3 beoordelingen):

Algemene indruk
5,6 | score: 3 van 5
Service:
6,0 | score: 3 van 5
Faciliteiten:
6,1 | score: 3 van 5
Tandarts:
4,7 | score: 2 van 5
Prijs/Kwaliteit:
5,2 | score: 3 van 5
2,8 | score: 1 van 5
Anoniem
15-07-2014
Service: 3,0; Faciliteiten: 3,2; Tandarts: 2,0 Prijs/Kwaliteit: 3,4;
+

Geen

+

Laast met gezin naar tandarts Lie geweest.
De tandarts keek naar de foto's van jaren geleden die door de jaren heen door haar twee voorgangers waren gemaakt. De beide voorgangers hadden niets verdachts gezien aan de foto's, maar tandarts Lie vertrouwde het niet. Ze zag een schaduw en dit moest geboord worden. Mijn oudste zoon heeft een paar verkleurde kiezen. De twee voorgangers van tandarts Lie hebben ons beide uitgelegd dat dit gewoon de kleur van zijn kiezen zijn, maar dat dit geen kwaad kan. Dat hier niets aan gedaan hoeft te worden, dat de kiezen wel gewoon gezond zijn. Alleen de kleur is anders.
Tandarts Lie wilde in de beide kiezen gaan boren. Aan de orthondontist nog even een second opinion gevraagd, maar zij raadde het ons af om in deze twee gezonde kiezen te laten boren.
Verder wolde tandarts Lie mijn beide kinderen de kiezen sealen. Mijn jongste dochter is voorlopig nog niet klaar met wisselen. Toen ik vertelde dat ik hier eerst over na wilde denken vroeg tandarts Lie waarom. Ik kreeg het gevoel dat ik werd gedwongen.

Bij mijn man werd er wat tandsteen verwijderd. Het water liep in zijn nek in. Zijn hele shirt was nat. Het heeft hier nooit last van gehad, maar dit keer deed het behoorlijk zeer.

Wij hebben dan ook besloten om van tandarts te veranderen.

Pver tandarts Groeneveld heb ik geen minpunten. Hij is altijd erg vriendelijk.

6,0 | score: 3 van 5
Anoniem
17-04-2014
Service: 7,0; Faciliteiten: 7,0; Tandarts: 2,2 Prijs/Kwaliteit: 4,0;
+

Nette praktijk met veel licht

+

dramatisch slechte tandarts (Lie) lijkt het vak vooral commercieel te willen doen. ben er net patient omdat voorganger in verhuist.
1. probeert zelf verstandkies. (kies zit dwars en t lukt niet. gevolg week gierende pijn, ontsteking en als nog naar kaakchirurg).notabene. voor be/mis-handeling geen last van die kies.
2.verwijzing mondhygieniste ivm tand steen. Al mn vorige tandartsen deden dit altijd zelf. (6 maanden teug heeft ze dit niet gedaan. nu een gebit vol)
2.

8,0 | score: 4 van 5
Anoniem
16-11-2012
Service: 8,0; Faciliteiten: 8,2; Tandarts: 10,0 Prijs/Kwaliteit: 8,2;