Team ZorgKiezer.nl

ZorgKiezer.nl

Al 15 jaar de grootste onafhankelijke zorgvergelijker

Wij zijn ZorgKiezer.nl!! Al meer dan 15 jaar zijn wij de grootste onafhankelijke zorgvergelijker. Bij ZorgKiezer.nl geloven we dat als wij laten zien dat er verschillen zijn tussen ziekenhuizen, tandartsen of zorgverzekeringen, jullie ook daadwerkelijk gaan kiezen. Kiezen voor het beste ziekenhuis, voor de goedkoopste tandarts of voor de scherpste zorgpremie. Dat maken wij graag mogelijk. Op ZorgKiezer.nl.

Wie zijn we?

ZorgKiezer.nl bestaat uit een team van 35 enthousiaste professionals. Naast goedlachs, selecteren we onze nieuwe collega's vooral op behulpzaamheid, vriendelijkheid en enthousiasme. Daarom is het ook nooit ongezellig op de ZorgKiezer.nl-burelen aan de Amsterdamse grachten. Kom vooral een keer langs voor een kop koffie!

Hoe worden we betaald?

Het vergelijken van zorgverzekeringen is voor de bezoeker van de site gratis. Jaarlijks maken miljoenen mensen op onze site een vergelijking. Ook als je via onze website een offerte aanvraagt voor een zorgverzekering worden wij hiervoor niet betaald door de zorgverzekeraar. Wij ontvangen pas een vergoeding als je de verzekering ook daadwerkelijk bij ons afsluit. Daarvoor verzorgen wij voor jou de gehele overstap en zijn wij het hele jaar door bereikbaar voor vragen over je zorgverzekering. Gemiddeld ontvangen we 18 euro per jaar per premiebetalende klant (kinderen zijn gratis), uitgaande van een gemiddelde polisduur van 5 jaar.

Transparantie van kwaliteit in de zorg

Wij werken aan het inzichtelijk maken van zorgaanbieders en zorgverzekeringen vanuit het idee dat transparantie van het zorgaanbod uiteindelijk leidt tot betere zorg tegen lagere kosten. Zo was ZorgKiezer.nl in november 2005 de eerste site die de wachtlijsten van ziekenhuizen via internet inzichtelijk maakte. In 2012 publiceerde we als eerste alle tandartstarieven van Nederland. En na vele onderzoeken en rapporten van ZorgKiezer.nl, kwamen in 2016 verzekeraars eindelijk naar buiten met de tot dan toe geheime tarieven van ziekenhuizen.

Korting op je zorgverzekering

Wij hebben met alle zorgverzekeraars gesproken om onze bezoekers collectieve korting aan te bieden via Zorgkiezer.nl. Daarom kunnen wij een collectieve korting bieden op de zorgverzekeringen van o.a. Nationale Nederlanden, Menzis, Ohra, ONVZ en Zorg & Zekerheid.

Zorgverzekering vergelijken

Bekijk onze commercial

Wij weten alles van zorg en zorgverzekeringen.
Daarom ZorgKiezer.nl!

Onze klanten beoordelen ons met een 8,9

9
“ Makkelijk en snel overstappen! ”

Een overstap waarbij je in één oogopslag ziet waar je het beste thuishoort. Ideaal!

10
“ Snel en duidelijk! ”

Snelle en duidelijke overstap gemaakt naar een betrouwbare zorgverzekering met alles wat ik nodig heb voor een goede prijs. De overstap wordt ook nog kosteloos voor mij geregeld. Top!

10
“ Snel en makkelijk kiezen en vergelijken. ”

Keuze snel gemaakt door een overzichtelijke vergelijking. Overstap wordt geregeld. Een kind kan de was doen.

Meer beoordelingen

Neem contact met ons op!

Met ZorgKiezer.nl willen we jou helpen met kiezen. En kom je er niet uit, neem dan contact met ons op. Stel dus gerust je ingewikkelde vragen, daar worden we blij van. Dat kan overigens via de mail, de telefoon, chat of op Facebook of Twitter. Je weet ons vast wel te vinden!

ZorgKiezer.nl is een initiatief van DGN Finance BV

ZorgKiezer.nl
Herengracht 166
1016 BP Amsterdam
t. 020 26 11 600

Openen in Google Maps