ZorgKiezer.nl

wij zijn nu open

Bel ons

020 2611 600
Open tot 17:00
Contact

Goedkoopste tandartsverzekering 2019

Door: - Leestijd: 2 minuten

De goedkoopste tandartsverzekering vind je door slim te vergelijken. We raden aan altijd goed te kijken hoe het zit met de dekking van elke tandartsverzekering. Want geen tandartsverzekering is hetzelfde. Het is dus niet verstandig om zomaar voor de goedkoopste tandartsverzekering gaan zonder dat je de dekking hebt bekeken.

Overzicht goedkoopste tandartsverzekeringen

Wil je de goedkoopste tandartsverzekering afsluiten, ga dan naar ons overzicht. Je kunt een tandartsverzekering ook afsluiten bij je nieuwe basisverzekering. Ga dan naar onze zorgvergelijker en geef aan dat je je graag aanvullend wilt verzekeren voor de tandarts. 

Goedkoopste tandartsverzekeringen

ZorgKiezer.nl heeft voor je uitgezocht bij welke tandartsverzekeringen je direct geaccepteerd wordt. 

Top 3 tandartsverzekeringen met 75% vergoeding tot € 250 in 2019

De meeste mensen kiezen voor een tandartsverzekering waarbij je 75% van de behandelkosten vergoed krijgt tot een maximum van € 250,-. Hieronder vind je een top 3 via ZorgKiezer.nl af te sluiten tandartsverzekeringen met een 75% vergoeding tot 250 euro per jaar. 

Vergoedingen tot 75% vanaf 250 euro »

Top 3 tandartsverzekeringen met 100% vergoeding tot € 500 in 2019

Hieronder vind je de top 3 goedkoopste tandartsverzekeringen via ZorgKiezer.nl af te sluiten, met een 100% vergoeding tot 500 euro per jaar. 

Vergoedingen tot 75% vanaf 500 euro »

Top 3 tandartsverzekeringen met 100% vergoeding tot € 1.000 in 2019

Hieronder vind je de top 3 goedkoopste tandartsverzekeringen via ZorgKiezer.nl af te sluiten, met een 100% vergoeding tot 1.000 euro per jaar. 

Vergoedingen tot 75% vanaf 1.000 euro »

Uitgebreide tandartsverzekering

Wil je de meest uitgebreide tandartsverzekering? Dan krijg je te maken met een medische selectie. De zorgverzekeraar vraagt je een gezondheidsverklaring in te vullen zodat ze jouw zorgkosten in kunnen schatten. Als de verzekeraar het risico te groot vindt, kan die ervoor kiezen je niet te accepteren. Kijk hier voor een overzicht van de meeste uitgebreide tandartsverzekeringen.

Benieuwd naar alle tandartsverzekeringen? Kijk dan hier voor een volledig overzicht.

Zorgverzekeringen vergelijken

Op ZorgKiezer.nl kun je alle zorgverzekeringen 2019 vergelijken. Geef aan wat je behoeftes zijn wat betreft zorg en wij geven je een overzicht met zorgverzekeringen die het beste bij jou passen. Mocht je er niet uitkomen, wij staan klaar om je te helpen waar nodig. Ons team van zorgspecialisten staat klaar om jou telefonisch te helpen. Het telefoonnummer waarop je ons kan bereiken is 020 261 1600

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk op prijs en inhoud alle 55 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd