ZorgKiezer

wij zijn nu open

Bel ons

bel ons op 0202611600
020 2611 600
Open tot 17:30
Contact

Zorgverzekering gezin

Door: - Leestijd: 1 minuut

Stel, je wilt jouw hele gezin verzekeren, welk pakket past daar het beste bij? Op het moment dat jij jouw kinderen met jou meeverzekerd, zijn zij voor hetzelfde verzekerd als jij. Er zijn speciale aanvullende pakketten die aansluiten bij de wensen voor jouw hele gezin. 

Een gezinspakket 

Het kan zijn dat er in het pakket dekkingen worden aangeboden waar niet elk gezinslid iets aan heeft. Als jij en je partner andere zorgwensen hebben kunnen jullie ervoor kiezen om twee aparte zorgverzekeringen af te sluiten. Op die manier kun je besparen op je zorgverzekering. Je kan dan de keus maken om de kinderen tot 18 jaar gratis mee te verzekeren bij diegene die het meest uitgebreide pakket heeft. De kinderen hebben dan ook een bredere dekking. 

Zorgverzekering vergelijken

Wil jij het pakket vinden wat het beste past bij jouw gezin? Start dan met onze ZorgVergelijker. Hiermee kun je onafhankelijk alle zorgverzekeringen vergelijken op basis van premies, dekkingen, zorgbehoeftes en polisvoorwaarden. heb je hier hulp bij nodig? Je kunt gratis contact met ons opnemen via het telefoonnummer 020 2611 600. Ons team van zorgspecialisten staat klaar om je te helpen. 

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk op prijs en inhoud alle 61 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd