Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

Zorgverzekering vergelijken nu ook via de consumentenbond

In Nederland is het alleen aan het einde van het jaar mogelijk om van zorgverzekering te wisselen. Bij het zoeken naar de juiste verzekeraar wordt steeds meer gebruik gemaakt van internet wat een positieve ontwikkeling is voor vergelijkingssites. De consumentenbond biedt sinds dit jaar ook de mogelijkheid tot het vergelijken van zorgverzekeringen. De zorgvergelijker van de consumentenbond is grotendeels hetzelfde als op ZorgKiezer.nl. Het voordeel van de vergelijker op ZorgKiezer is dat u geen lid hoeft te zijn om gebruik te kunnen maken van de collectieve kortingen. Wat bij de zorgvergelijker van de consumentenbond wel het geval is.

De eerste stap bestaat uit het invullen van uw gegevens, waarna er de mogelijkheid is om uw wensen op het gebied van dekking door te geven en tot slot wordt een overzicht getoond van de ziektekostenverzekering die het beste bij uw persoonlijke wensen aansluit. Op de site van de consumentenbond is het in dit overzicht mogelijk de verzekeringen te vergelijken of de dekking te bekijken maar is geen directe optie tot het aanvragen van een offerte of het afsluiten van een verzekering. Op ZorgKiezer.nl bestaat in dit overzicht wel de mogelijkheid tot het aanvragen van een offerte waardoor u dit snel en gemakkelijk kunt afhandelen.

Daarnaast biedt de site van de consumentenbond handige informatie als het gaat om zorgverzekeringen en het vergelijken via de site. Voor informatie als een ‘checklist bij het kiezen van een zorgverzekering’ of ‘vraag&antwoord’ dient u wel eerst in te loggen of lid te worden.

Op ZorgKiezer.nl bieden we kortingen tot 10% op de basisverzekering en tot 25% voor de aanvullende verzekering voor iedereen. U hoeft hierbij dus geen lid te worden en vaak bent u zelfs nog voordeliger uit als bij een werkgeverscollectief. Zoals ik net al aangaf is het alleen mogelijk om gebruik te maken van de kortingen van de consumentenbond als u lid bent. Dit lidmaatschap kost 61 euro per jaar waardoor de korting vaak niet meer opweegt tegen de kosten.

Bent u benieuwd welke zorgverzekering het beste bij u past? Via ZorgKiezer kunt u gemakkelijk alle zorgverzekeringen vergelijken op prijs en dekking. Wij helpen u graag!

Laatste update op 20 december 2010 – 13:19 door Claire Langenhoff.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2023 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344