ZorgKiezer

Redactioneel beleid

Door: - Leestijd: 2 minuten

ZorgKiezer heeft als missie het transparant maken van de zorgmarkt. Wij vertellen hier meer over deze missie en daarnaast vindt je hier informatie over ons proces voor het publiceren van content, het verdienmodel en de kwaliteitsnormen.

Missie en doel

Wij werken aan het inzichtelijk maken van zorgaanbieders en zorgverzekeringen vanuit het idee dat transparantie van het zorgaanbod uiteindelijk leidt tot betere zorg tegen lagere kosten. Wij maken makkelijk wat moeilijk is en streven naar overzichtelijke en heldere consumentenmarkten. Je kan dan ook eenvoudig de zorgverzekering vergelijken en dat bespaart veel uitzoekwerk. Op de over ZorgKiezer pagina lees je meer informatie over hoe wij dit doen.

Redactionele waarden

Op ZorgKiezer kan je betrouwbare en eerlijke informatie vinden over zorgverzekeringen, vergoedingen, behandelingen en andere zorg gerelateerde onderwerpen. De content die wij publiceren is nauwkeurig en eenvoudig uitgelegd, zodat iedereen de (vaak ingewikkelde) informatie kan begrijpen.

Wij maken content voor mensen die in Nederland wonen en/of werken, maar ook voor expats die in Nederland een zorgverzekering nodig hebben. Wij geven geen medisch advies via onze informatie. ZorgKiezer is zelf geen zorgverlener of zorgverzekeraar. Voor specifieke medische vragen kan je terecht bij een arts of zorgverlener.

Publiceren van inhoud

Wij hebben een team van ervaren schrijvers die samenwerken om teksten te schrijven en inhoud te publiceren. Er worden constant nieuwe pagina’s en teksten geschreven die voldoen aan onze waarden. We zijn voortdurend bezig met het controleren en bijwerken van bestaande teksten en passen informatie aan die verouderd is of voeren updates uit.

Kwaliteitsnormen

Voor het plaatsen van nieuwe inhoud doen we eerst onderzoek. Vervolgens schrijven wij een artikel en wordt de inhoud gecontroleerd op feiten en objectiviteit. Controle vindt plaats door experts en werknemers van ZorgKiezer met een WFT diploma. Na het publiceren, beoordelen wij de inhoud regelmatig op juistheid en actualiteit. Indien nodig wordt de inhoud bijgewerkt.

Verdienmodel

Als je op ZorgKiezer overstapt naar een andere zorgverzekeraar ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding van de zorgverzekeraar. Wij hebben niet met alle verzekeraars op ZorgKiezer een samenwerking. Van die zorgverzekeraars ontvangen wij geen vergoeding. Wij laten wel alle zorgverzekeraars zien, zodat een eerlijke en volledige vergelijking kan worden gemaakt.Wij tonen de actuele prijzen van de verzekeringen, ook als je deze niet kan aanvragen via onze website. Meer informatie over het verdienmodel kan je vinden op de over ZorgKiezer pagina.

Op ZorgKiezer is het niet mogelijk om te adverteren. Een verzekeraar kan ons niet betalen om een hogere positie te krijgen in de vergelijker. Wij verdienen ook geen geld door het plaatsen van advertenties op onze website.

ZorgKiezer kan samenwerkingen met andere platforms aangaan. Dat kan een gelieerde link zijn naar een platform waarvan wij de meerwaarde zien in het besparen op kosten voor consumenten. Voor het klikken op een gelieerde link worden geen kosten gerekend. Wij kunnen wel een vergoeding ontvangen van een partner als uiteindelijk een product of dienst wordt afgenomen.

Lees meer over: Overige onderwerpen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen in 2024 via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk zorgverzekering op prijs en inhoud alle 66 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd