Tip een vriend over ZorgKiezer.nl

& verdien 10 euro!

Heb je een vriend, kennis en/of collega die ook zou moeten besparen op de zorgpremie? Vertel ze dan over ZorgKiezer.nl en verdien 10,- euro aan Bol.com cadeaubonnen voor elke nieuwe klant, als ze via ons overstappen naar een andere zorgverzekeraar. Iedereen blij!

Wie zou ook moeten besparen in 2020?

Hieronder kun je de naam en het e-mailadres opgeven van een vriend die je ook wil vertellen over Zorgkiezer.nl. Eventueel kun je ook een persoonlijke boodschap toevoegen. Op basis van deze gegevens wordt een e-mail verstuurd om hem of haar uit te nodigen.

De gegevens van je vriend

De gegevens van jezelf

Bol.com

Hoe kan ik mijn 10 euro besteden?

Je kan je cadeaubon ter waarde van 10 euro besteden op Bol.com, waar je kan kiezen uit meer dan 14 miljoen artikelen, zoals boeken, muziek, speelgoed, woon- en klusartikelen en nog veel meer.

Wat moet je weten?

Wie?

Deze actie is voor al onze klanten. Belangrijk is dat je vriend of kennis nog niet is overgestapt. Voor elke nieuwe klant die je aanbeveelt en die via ZorgKiezer.nl overstapt en is verzekerd, krijg je een Bol.com cadeaubon ter waarde van 10 euro.

Hoe?

Vul hierboven de gegevens in van degene die je wilt tippen over Zorgkiezer.nl. Je vriend of kennis krijgt van ons een mailtje met daarin je persoonlijke boodschap en ontvangt een link waarmee hij of zij direct aan de slag kan met Zorgkiezer.nl. We maken uiterlijk eind maart de balans op van alle beloningen.

Vragen?

Heb je vragen over deze actie? Je kan ons uiteraard bellen op 020-2611600, mailen via info@zorgkiezer.nl of chatten met een van onze medewerkers. Net zo makkelijk :)