ZorgKiezer

Vergelijken van tandartsen

Door: - Leestijd: 1 minuut

Wat is de tandartsvergelijker?

De tandartsvergelijker is een tool waarmee je eenvoudig tandartsen kunt vergelijken. Na het invullen van je postcode of plaats en de behandeling, krijg je direct een overzicht van de tandartsen in jouw regio, hoe deze beoordeeld zijn en wat ze in rekening brengen. De tandartsvergelijker is onderdeel van ZorgKiezer.

Veelgestelde vragen over dit onderwerp

Wat is ZorgKiezer.nl?

ZorgKiezer.nl (sinds 2005) is al acht jaar de grootste onafhankelijke vergelijkingssite voor zorg en zorgverzekeringen. Elk jaar vergelijken ruim 500.000 mensen hun zorgverzekering op onze site. Daarnaast is ZorgKiezer.nl is al meerdere keren uitgeroepen tot beste zorgsite van NL. Op ZorgKiezer.nl kunnen bezoekers zorgverzekeringen, tandartsen, huisartsen, ziekenhuizen en fysiotherapeuten vergelijken. ZorgKiezer.nl is daarmee de meest overzichtelijke zorgportal van Nederland.

Vrije tandartstarieven, wat betekent dat?

Per 1 januari 2012 zijn de tarieven van de tandartsen vrijgegeven. Dat betekent dat de tandarts nu zelf kan bepalen wat hij in rekening brengt per behandeling. Daardoor is het nu plots heel relevant geworden om te weten wat de tandarts bij jou in de regio vraagt per behandeling. ZorgKiezer.nl is voortdurend bezig de zorgmarkt inzichtelijk en overzichtelijk te maken. Door zowel tandartstarieven als beoordelingen over tandartsen te verzamelen en overzichtelijk aan te bieden, kan de bezoeker van de ZorgKiezer.nl een goede vergelijking maken.

Waar kan ik de tandartsvergelijker voor gebruiken?

Je kunt de tandartsvergelijker gebruiken om de tarieven per behandeling van tandartspraktijken in jouw regio te vergelijken. Je kunt een vergelijking maken op afstand, tarief en kwaliteit. Daarnaast kun je door te klikken op de naam van de tandartspraktijk verdere gegevens van de tandartspraktijk bekijken. Zo vind je daar bijvoorbeeld openingstijden, informatie over specialismen en of de tandarts in het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT) staat.

Op welke punten kan ik tandartspraktijken vergelijken?

ZorgKiezer.nl biedt een vergelijk op basis van tarief, locatie en kwaliteit. Heb je een tandarts gevonden die bij je past? Je kan eenvoudig online een afspraak maken.

Hoe komt ZorgKiezer.nl aan alle gegevens van de tandartspraktijken?

ZorgKiezer.nl heeft vrijwel alle informatie over de tandartspraktijk van openbare bronnen, zoals bijvoorbeeld websites van tandartspraktijken.

Mijn eigen tandarts staat er niet tussen. Hoe kan dat?

Het kan zijn dat jouw tandarts onderdeel is van een tandartspraktijk die een andere naam draagt. Daarnaast raden wij je aan om te zoeken op plaats of postcode. Mocht je jouw tandartspraktijk echt niet kunnen vinden, dan kan je een mail sturen naar info@zorgkiezer.nl.

Hoe wordt ZorgKiezer.nl gefinancierd?

ZorgKiezer.nl is onafhankelijke vergelijkingssite en een initiatief van DGN Finance BV. DGN Finance BV heeft nog andere vergelijkingssites zoals DeGoedkoopsteNotaris.nl, Hypotheek24 en AdvocatenOverzicht.nl. Wij halen onze inkomsten uit internetadvertenties. Daarnaast ontvangen wij een eenmalige of doorlopende (online) vergoeding bij het aanvragen van een offerte of het afsluiten van een zorgverzekering via ZorgKiezer.nl. Deze vergoeding is circa 2 % van de jaarpremie van de basisverzekering.

Hoe kan ik een beoordeling toevoegen?

Tevreden over jouw tandarts? Of Juist niet? Laat het ons weten. Een beoordeling over jouw tandarts kan je hier (www.zorgkiezer.nl/tandarts/beoordelen) toevoegen.

Lees meer over: Tandartsen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen in 2024 via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk zorgverzekering op prijs en inhoud alle 57 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd