ZorgKiezer.nl

Hulp nodig?   Bel 0202611600
We zijn maandag weer open om 09:00
Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Keurmerk Objectief Vergelijken

ZorgKiezer.nl heeft samen met de vergelijkingssites Independer en Pricewise het Keurmerk Objectief Vergelijken opgesteld. Dit is een gedragscode waarin voorwaarden zijn vastgelegd met als doel de vergelijkingsmarkt transparanter en objectiever te maken voor de consument. 
Tegelijk zijn wij er zelf in geslaagd onze eigen zorgvergelijkingen te verbeteren. Wij roepen andere vergelijkingssites op om ook de gedragscode toe te passen, zodat de consument voortaan in een oogopslag weet dat hij te maken heeft met een partij die het beste met hem voor heeft.

Keurmerk Objectief Vergelijken

Stichting Keurmerk Objectief Vergelijken

De Stichting Keurmerk Objectief Vergelijken certificeert vergelijkingssites die het keurmerk willen voeren. Om de objectiviteit te waarborgen heeft de stichting een onafhankelijk bestuur van drie leden.

Betrouwbaar vergelijkingsresultaat

De gedragscode geeft zekerheid aan consumenten over belangrijke zaken. Zo stellen de initiatiefnemers dat de zorgverzekering die het beste aansluit op de wensen van de klant, altijd als eerste moet worden getoond in het vergelijkingsresultaat, ook als de aanbieder niet samenwerkt met de vergelijkingssite en dus geen vergoeding betaalt. Een verzekering mag nooit hoger scoren in het vergelijkingsresultaat, omdat de aanbieder ervan een (hogere) vergoeding betaalt. Daarnaast moet de premie die wordt getoond, overeenkomen met het bedrag dat daadwerkelijk van de rekening wordt afgeschreven.

Al meer dan 10 jaar onafhankelijk vergelijken 

ZorgKiezer.nl is in 2005 gestart om consumenten te helpen met kiezen voor de juiste zorg, zorgverlener of zorgverzekering. Door ons als een van de initiatiefnemers aan dit keurmerk te verbinden, laten we zien dat onafhankelijkheid en transparantie nog steeds onze belangrijkste kernwaarden zijn.

Wil je meer lezen over het Keurmerk, kijk dan op de website van Objectief Vergelijken.

Jouw voordelen bij ZorgKiezer.nl

 • Tot 12% korting via ons collectief
 • Beste zorgsite 2016
 • Snel & simpel aanmelden
 • Gratis overstapservice

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Waarom overstappen via ZorgKiezer.nl?

 • 100% Onafhankelijk
  Vergelijk op prijs en inhoud alle 55 verzekeringen
 • Altijd de laagste prijs
  Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
 • Overstapgarantie
  Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd