ZorgKiezer.nl

wij zijn nu open

Bel ons

020 2611 600
Open tot 17:30
Contact

Orthodontie verzekering in 2019

Door: - Leestijd: 2 minuten

Graag een orthodontie verzekering afsluiten? Orthodontie zit niet standaard in je basisverzekering en daarom zul je je aanvullend moeten verzekeren. Dit kun je aangeven in onze zorgvergelijker. Er is een verschil tussen orthodontie tot 18 jaar en orthodontie boven de 18 jaar.

Top 3 voor orthodontie onder 18 jaar met gegarandeerde acceptatie

Hieronder vind je een top 3 via ZorgKiezer.nl af te sluiten aanvullende verzekeringen met een orthodontie vergoeding waar je direct verzekerd bent en er geen sprake is van een wachttijd.

Top 3 voor orthodontie boven de 18 jaar met gegarandeerde acceptatie

Hieronder vind je een top 3 via ZorgKiezer.nl af te sluiten aanvullende verzekeringen met een orthodontie vergoeding waar je direct verzekerd bent en er geen sprake is van een wachttijd.

 • CZ Gezinnen - tot 22 jr: 1e jaar: 100%, max.€ 1.000,- (daarna € 500,- p.jr. in totaal tot € 2.500,-); vanaf 22 jr: 80%, max. € 345,- (eenmalig) voor € 157,85
 • Zorg en Zekerheid AV Totaal - 85%, max.€ 1.000,- p.jr. voor € 204,20 (Extra korting via ZorgKiezer)
 • Delta Lloyd Top - 100%, max.€ 1.500,- (eenmalig) voor € 236,63 (Extra korting via ZorgKiezer)

Kijk in ons vergoedingenoverzicht welke zorgverzekeringen orthodontie tot 18 jaar vergoeden en welke zorgverzekeringen orthodontie vanaf 18 jaar vergoeden.

Vul je zorgwensen in op onze Zorgvergelijker

Wanneer je jouw zorgbehoeftes hebt aangegeven in onze zorgvergelijker, krijg je van ons een overzicht met de meest geschikte zorgverzekeringen voor jou. Wanneer je hebt aangegeven dat je een orthodontie verzekering wilt, vind je dit terug in de resultaten. Kijk altijd goed naar de vergoeding van de verschillende zorgverzekeringen. Je ziet dan dat de ene verzekeraar meer dekt dan de andere. Bedenk goed wat je nodig hebt en kies de zorgverzekering die het beste bij jou past.

Gratis hulp nodig bij vergelijken en afsluiten?

Bel ons op het nummer 020 261 16 00 wanneer je hulp nodig hebt. Er staat een team van zorgspecialisten klaar om je vragen te beantwoorden. Zij kunnen ook de overstap naar een nieuwe ziektekostenverzekering voor je regelen. 

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen via ZorgKiezer.nl?

 • 100% Onafhankelijk
  Vergelijk op prijs en inhoud alle 55 verzekeringen
 • Altijd de laagste prijs
  Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
 • Overstapgarantie
  Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd